Vdaka chlapci,čo ti poviem rámik je velmi praktický a hl. hravý,vyber správnu velkost a budeš spokojný,rám nemám prečo menit vyhovuje ..kebyže nie už je dávno preč..
Jeden primárny -Bergamont
A jeden vedlajsi- Agang z veci ktore mi doma ostali (ramik sa dal zohnat doslova za par €)
Co sa tyka riesenia v oblasti hlavy, v mojej velkosti to bude este vyraznejsie :/
,,Welcome to Europe... Lycra. Check. Bar ends. Check. Village People pose. Check. You have to love the Euro XC riders.,, - takto to pekne zhodnotili na pinkbike:)
aky je problem s bar ends? ved rohy su skvele na slapanie do kopca a tiez na dlhsiu jazdu rovinou, napriklad asfaltom pri navrate z dialky domov.
a nemusia byt len skarede a obrovske, stacia aj uplne male, napriklad http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-rohy-pro-short-biele/4227
Skusam si to predstavit na amen biku. No fuj. Ale nevravim, ze obcas by sa nezisli. Niekedy drzim rajdy tak akoby som mal rohy. No ale nedam si ich nikdy.
no ved ok, od AMEN bajku sa nepozaduje aby v pohode zvladol dlhsi navrat po asfalte.
ale na XC bajku alebo na 'univerzali', su rohy fajn, najma ak ma rovne rajdy
iron.hide suhlasim, specialne na rovnych XC rajdoch su rohy super. Ale na AM/EN si ich neviem velmi predstavit, nie len kvoli vacsiej sirke ale aj kvoli bezpecnosti. No sto ludi, sto chuti a aj tak je to vec majitela co si tam da a nas do toho nic.
Aj na MTB bajkoch s rovnym riadidlami urcenymi na XC/maratony sa v poslednych 2 rokoch vdaka sirokym riadidlam minimalizovalo pouzivanie "rohov". Dnes ich pouzivaju tak dvaja z 10tich
Nič to nemení na tom, že sú praktické. Zmena polohy rúk pri rôznych štýloch jazdy je na nezaplatenie. Medzi každým úchopom je značný rozdiel a každý má svoje opodstatnenie. A trúfam si povedať, že to nemá s širokými riaditkami nič spoločné.
Nič to nemení na tom, že sú praktické. Zmena polohy rúk pri rôznych štýloch jazdy je na nezaplatenie. Medzi každým úchopom je značný rozdiel a každý má svoje opodstatnenie. A trúfam si povedať, že to nemá s širokými riaditkami nič spoločné.
súhlasím s tomastom-om... mne rohy pomáhajú pri dlhých jazdách na uvolnenie zápästí, chrbátu a celkovú zmenu pozície hornej časti tela , majú svoje opodstatnenie a široké riadidlá tak neposlúžia si myslím, lebo stále je to ten istý úchop s inou šírkou ... ale mne osobne sa bike zdá tiež krajší bez rohov, ako s rohami. No a po prestavbe biku v januári som ich už nenahodil, ale myslím že ich nahodím po pár jazdách ...
dlho som jazdil rohy dobre sa mi s nimi jazdilo, ale ked som ich nahodil prišiel kamarát a povedal "šak počkaj ked to chytáš do nejakého kríku" a to sa aj stalo chytil som roh do kríku otočilo mi rajdy a tiger bol na svete. Odvtedy ich nejazdím a robím to čo marinada a sem tam si ich chytím v strede pri predstavci .Ale keby jazdím xc tak nejaké krátke si urcite zadovážim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: neviem prečo, ale neskutočne sa mi nepáči, keď je vrchná a spodná rámová trubka oddelená.
A jeden vedlajsi- Agang z veci ktore mi doma ostali (ramik sa dal zohnat doslova za par €)
Co sa tyka riesenia v oblasti hlavy, v mojej velkosti to bude este vyraznejsie :/
a nemusia byt len skarede a obrovske, stacia aj uplne male, napriklad
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-rohy-pro-short-biele/4227
savings PRO ANATOMIC ERGO rohy, 125 mm
12,29 € savings
MOC 23,99 €ale na XC bajku alebo na 'univerzali', su rohy fajn, najma ak ma rovne rajdy
súhlasím s tomastom-om... mne rohy pomáhajú pri dlhých jazdách na uvolnenie zápästí, chrbátu a celkovú zmenu pozície hornej časti tela