Ramon ten dážď ma trošku demotivuje sa ísť bahniť máš pravdu. Zatiaľ sa zamestnávam inými aktivitami,bike som doskladal včera,no verím že počas týždňa ho prevetrám..
Toto je slovo chlapa...Ja osobne bikujem celú zimu od -12 do +38 stupňov.. Bo to ťa zoceli...
Ked je clovek zdravy ide to, to je jasne, ked sa chce..len nie vsetci sme zdravy a zas ja osobne mam rad pohodlnejsi teren, blato, sneh a podobne ja nemusim..lebo vtedy si nevychutnam jazdu tak jak ked je sucho.
Blata a snehu mam uz dost, pomaly po kazdom vyjazde komplet cely do pracky, bike tiez. Stale cistit, mazat. Fungel novy bike od novembra a 2 loziska sa uz zadrhavaju od hliny
Blata a snehu mam uz dost, pomaly po kazdom vyjazde komplet cely do pracky, bike tiez. Stale cistit, mazat. Fungel novy bike od novembra a 2 loziska sa uz zadrhavaju od hliny
Ser na ložiská. Kto jazdí celý rok je borec a je vidno že má " kochones". A na čo by si ináč spomínal pred zaspavanim? Ako si prdel do gauča pred telkou? Nie ty máš dobrý pocit, že si to dal aj v takom marase...
Celé sa mi to nezdá...Mondraker pre sezónu 2014 osadzuje väčšinu modelov od gravity až po trail tým, nazvem to ,,kyptikovitým" predstavcom čomu zodpovedá aj samotná geo toho ktorého bajku. selektor - ov bike, ak dobre vidím má štadardný (aj keď krátky) predstavec + to sedlo veľmi v zadu = malý rám??
Inak sa mi dizajnovo páči, podobne ako Point/Scroll od CTM...
Ich patent nie je ziadna veda, dlhsi ram, kratky predstavec-teda takmer nulovy. Inac aj Mondraker robi nielen 1cm predstavce, kde su rajdy nad krkom vidlice, ale robia aj dlhsie, len uz si nepamatam v akych dlzkach. Mne sa ten ich koncept paci, na pinkbiku celkom obstal, akurat pisali, ze prve dojmy su, ze sa zlaknes, ze si premarnil tazko zarobene dolare, ale ked si zvyknes, tak sa jazdi jak lusk.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: čo je podobné jednému CTM ???
Toto je slovo chlapa...Ja osobne bikujem celú zimu od -12 do +38 stupňov.. Bo to ťa zoceli...
A tiez si myslim, ze chlad ako taky je ok ale ked prsi a fuci...
Chod zdvihnut toho plisoveho medvedika
Ser na ložiská. Kto jazdí celý rok je borec a je vidno že má " kochones". A na čo by si ináč spomínal pred zaspavanim? Ako si prdel do gauča pred telkou? Nie ty máš dobrý pocit, že si to dal aj v takom marase...
Take som toho roku zazil bohuzial
je super,žiadna tuctovka-ale jeden postreh,to sedlo je príliš vzadu,hrozí prasknutie ližín
Inak sa mi dizajnovo páči, podobne ako Point/Scroll od CTM...
http://www.mondraker.com/14/eng/bikes.html
vsetko je original a to narichlo bolo myslene vybalenie z krabice a dat tomu tvar a te predstavce 10mm 20mm a 30mm