Pôvabný bicykel, tiež je zábavné ako sa na fotke z predu stráca predné kolo letuareg perfektná kovadlina, na machrovanie po dzedzine je jej škoda, taká pojazdná rarita s monsterou sa často nevidí
Martinux, dúfam, že ti bude Lapko slúžiť ako mne. 28.000 km bez problémov. Okrem spotrebáku všetko pôvodné.
Z foto mám takého ciťáka, že tie blatníky ti budú robiť problémy v lepkavom blate. (vidí sa mi tam málo priestoru medzi blatníkom a pneumatikou)
Neviem čo majú všetci so širokou zadnou stavbou (najmä PatrikL), asi sú čaptaví, lebo s tým problém nemám GaliPe54 s blatníkmi máš pravdu (navyše zadný ešte upravím, nakoľko sa raz pri preradení vzpriečil). Čo je však horšie, je reťaz nekompatibilná s lepkavým blatom.
Neviem čo majú všetci so širokou zadnou stavbou (najmä PatrikL), asi sú čaptaví,
Na niektorých modeloch to bolo dosť kritické a to uznať musíš, ani netreba byť čaptavý aby to dosť vadilo na takom modeli - niekomu s topánkou priemernej a väčšej veľkosti. Aj firma Lapierre to uznala a zmenila návrh niektorých tých zadných stavieb, vďaka čomu to už nie je také extrémne, ale stále si to niekto možno všimne pri prechode z bicykla s úzkou zadnou stavbou.
O tvojom som nehovoril a ani nepísal, že by tam bol nejaký problém, ak ma pamäť neklame. Práve naopak - mám taký pocit, že pri vyskúšaní som ti povedal niečo v tom zmysle, že to bolo OK.
Martinux ako si sa stotožnil s tou širokou zadnou stavbou??
Riso mylis si to z modelmi 2014. Ten zesty co ma Martinux je 2013 a ma riesenie zadnej brzdy ako aj na moje zestyne.
Riesenie brzdy na 2014 rocnikoch je z vnutornej strany a preto je zadna stavba taka siroka. Ten model ma v KE Vilo co bol na Varine tento rok. copyrightep1.pinkbike.org ep1.pinkbike.org copyrightwww.nsmb.com www.nsmb.com
Martinux ako si sa stotožnil s tou širokou zadnou stavbou??
Uz som to tu pisal niekolko krat, ale napisem to znovu. Na Slovensko sa nedostal jediny bicykel Zesty/Spicy z modelovej rady 2014 s povodnou sirsouzadnou stavbou, ktorych sa vyrobila nejaka varka v auguste minuleho roku. Cast z nich sa dostala medzi redaktorov roznych printovych alebo internetovych magazinov a tam toto cele zacalo, specialne pri jazde s flat pedalmi.
Zakaznici v ostatnych krajinach. kde sa dostali ramy so sirokymi stavbami mali a stale maju moznost vymeny stavby za uzsiu. Podla mojich informacii tuto moznost vyuzilo len male % zakaznikov.
Aj pri novej "uzsej" zadnej stavbe je to pre niektorych citelne. Hlavne ak clovek jazdi flaty alebo paty dovnutra.
Mne to napriklad na modeloch 2014 vadi a aj preto vypadol z listu buduceho biku.
Kidak A jazdil si na flatoch ci naslapy? Miro mi nic take nespominal.
edit: ja mam nieco odjazdene na 427cke a 329tke a pri naslapnych pedaloch som nemal problem ani u jednoho, ale samozrejme je to individualne
Raver: SPD
Zaujíma ma to aj preto, že môj naj kandidát do budúcna (Commencal Meta AM V4) má obdobné riešenie uchytenia zadnej brzdy a s tým spojené možné ,,problémy"...
Tak zase po roku pridám foto po trojtýždnovej generálke celého biku podla slov servisáka "v lepšom stave ako nový" pribudol bionicon , karbónová sedlovka Token a zatial predný plášt maxxis Brentjens, zadný prehodím na jar kým zoderem toho mišelína takže dnes odštartovala nová sezona váha klesla na 13.66 kg ,čo chvíla budeme mať 12000km, foto len
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
letuareg perfektná kovadlina, na machrovanie po dzedzine je jej škoda, taká pojazdná rarita s monsterou sa často nevidí
Z foto mám takého ciťáka, že tie blatníky ti budú robiť problémy v lepkavom blate. (vidí sa mi tam málo priestoru medzi blatníkom a pneumatikou)
GaliPe54 s blatníkmi máš pravdu (navyše zadný ešte upravím, nakoľko sa raz pri preradení vzpriečil). Čo je však horšie, je reťaz nekompatibilná s lepkavým blatom.
to nebolo mysleneé celkom vazne, samo ze parkrat do roka sa pojde vyvetrat do kalnice
Na niektorých modeloch to bolo dosť kritické a to uznať musíš, ani netreba byť čaptavý aby to dosť vadilo na takom modeli - niekomu s topánkou priemernej a väčšej veľkosti. Aj firma Lapierre to uznala a zmenila návrh niektorých tých zadných stavieb, vďaka čomu to už nie je také extrémne, ale stále si to niekto možno všimne pri prechode z bicykla s úzkou zadnou stavbou.
O tvojom som nehovoril a ani nepísal, že by tam bol nejaký problém, ak ma pamäť neklame. Práve naopak - mám taký pocit, že pri vyskúšaní som ti povedal niečo v tom zmysle, že to bolo OK.
Riso mylis si to z modelmi 2014. Ten zesty co ma Martinux je 2013 a ma riesenie zadnej brzdy ako aj na moje zestyne.
Riesenie brzdy na 2014 rocnikoch je z vnutornej strany a preto je zadna stavba taka siroka. Ten model ma v KE Vilo co bol na Varine tento rok.
Uz som to tu pisal niekolko krat, ale napisem to znovu. Na Slovensko sa nedostal jediny bicykel Zesty/Spicy z modelovej rady 2014 s povodnou sirsouzadnou stavbou, ktorych sa vyrobila nejaka varka v auguste minuleho roku. Cast z nich sa dostala medzi redaktorov roznych printovych alebo internetovych magazinov a tam toto cele zacalo, specialne pri jazde s flat pedalmi.
Zakaznici v ostatnych krajinach. kde sa dostali ramy so sirokymi stavbami mali a stale maju moznost vymeny stavby za uzsiu. Podla mojich informacii tuto moznost vyuzilo len male % zakaznikov.
Mne to napriklad na modeloch 2014 vadi a aj preto vypadol z listu buduceho biku.
Riesenie brzdy na 2014 rocnikoch je z vnutornej strany a preto je zadna stavba taka siroka. Ten model ma v KE Vilo co bol na Varine tento rok.
Co to je za zadny plast? Celkom ma zaujal...
edit: ja mam nieco odjazdene na 427cke a 329tke a pri naslapnych pedaloch som nemal problem ani u jednoho, ale samozrejme je to individualne
bajk pekny, ale ten predstavec
Mozes aj na Rohatku do BA
Zaujíma ma to aj preto, že môj naj kandidát do budúcna (Commencal Meta AM V4) má obdobné riešenie uchytenia zadnej brzdy a s tým spojené možné ,,problémy"...