Jazdím závodne cestu, ale chcem začať od novej sezóny aj XC a maratóny, preto sa rozhodujem pre bike, len tu potrebujem poradiť od vás, keďže v MTB bikoch sa absolútne nevyznám. Takže chcem HT bike čisto na závodenie. Mám ponuku na v názve uvedené biky, len teraz neviem ktorý zvoliť a vôbec, či zvoliť jeden z nich. Cannondable ma odrádza iba kôli tomu, že má tú "špecifickú" vydlu, nejak jej nedôverujem a neviem či by bola vhodná pre mňa, vzhľadom k mojej hmotnosti 85kg. Čo sa ešte týka tej mojej hmotnosti je ešte jedna vec a to, či je pre mňa vhodný karbonový rám. Na ceste samozrejme mám karbonový, ale to je o niečom inom, ako v lese. Tak vás poprosím o radu pri výbere, cena nehrá rolu. Dik za každú radu.
v tych zjazdoch by som si az tak nefandil, polial mas 0km na konte
nieje to len pusteni brzd a drzani volantu
technika jazdy v narocnom korenistom alebo sutrovom terene je veeelmi prospesna pokial sa nechces polamat o strom v prvom strmsom zjazde....
suhajko
sa nad sebou zamysli ,majster sveta ktory nesedel v kokpite
a croabs ma pravdu s tymi sekundickami a minutkami
Keby si poriadne cital, tak by si neprehliadol to, ze som bol na Slanskom maratone, kde som skoncil 12ty, takze snad nejaku techniku a skusenosti mam. Ale kazdy si z precitaneho zoberie svoje, najma to, aby sa na tom druhom dobre zasmial, to robia dusevne nevyzreti jedinci.
Ked to chces rozoberat, otvor si novu temu, tu ide o vyber biku, nie o to, ci mam skuseosti, alebo nie, citaj pravidla fora poriadne, potom vkladaj plnohodnotne prispevky. Ak nemas radu ohladne vyberu biku, tak si radsej sadni pred telku, strc si ruku do gati a hraj sa s gulkami, to bude pre teba prospesnejsie, suhajko
Strejdo, ber to tak ze ta tu kazdy vnima ako cestara/drahara a napr. moja skusenost s nimi v terene nie je moc pozitivna. Preto padli niektore narazky. Co sa tyka tych 2 bikov, Ghostom nic nepokazis, T.Gladis ho jazdi nejaky ten patek a problemy som nezaznamenal. Cannon je isto uz len menom vyssia liga, mozno Peto Sagan by vedel viac. Kazdopadne carbonovym top modelom nic nepokazis a borec co jazdi bednu nema problem s nicim
Dik katko, nasiel sa niekto rozumny . Aj tak to beriem z nadhladom, ved niesme male deti. Nakoniec zoberiem ten Ghost, ved predsa nebudem mat drahsi MTB ako cestak))), je na nom slusna vybava, aj vydla.
Jazdim cannondale Hi-MOD asi pol rok a nemam s krutenim ani nicim podobnym ziaden problem. Zadna stavba a sedlovka ma technologiu SAVE, cize pracuje 3cm plusminus.Nemusis mat obavy skocit si aj cez koren stromu Lepsiu vidlu ako lefty som nemal, ved aj nieco stoji
Ak si uz kupil Ghost, tak gratulujem a prajem co najviac bezp. kilometrov bez poruch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nieje to len pusteni brzd a drzani volantu
technika jazdy v narocnom korenistom alebo sutrovom terene je veeelmi prospesna pokial sa nechces polamat o strom v prvom strmsom zjazde....
suhajko
sa nad sebou zamysli ,majster sveta ktory nesedel v kokpite
a croabs ma pravdu s tymi sekundickami a minutkami
Ked to chces rozoberat, otvor si novu temu, tu ide o vyber biku, nie o to, ci mam skuseosti, alebo nie, citaj pravidla fora poriadne, potom vkladaj plnohodnotne prispevky. Ak nemas radu ohladne vyberu biku, tak si radsej sadni pred telku, strc si ruku do gati a hraj sa s gulkami, to bude pre teba prospesnejsie, suhajko
Ak si uz kupil Ghost, tak gratulujem a prajem co najviac bezp. kilometrov bez poruch