Čaute, som tu celkovo nováčik a uvažujem dlho o kúpe nového biku, v shope mi odporučili tento Ghost http://www.ghost-bikes.sk/44524-asx-4900-green-black-blue-2014 , len každý mi odpovie niečo iné, jeden mi povie, že rst vidla a x fusion tlmič sú celkom šuvixy, iní že sa v poslednej dobe celkom hecli, nevyhľadávam žiadne krkolomné DH, jednoduché rekreačné jazdy po lese, lúkach a podobne. Mám 197cm a 100kg. Ďakujem všetkým za rady, prípadne za iné varianty, cena tých 1200E +/-
197cm preboha, niektoré značky majú v M-ku takú výšku a v L-ku vyššiu dĺžku ako ten Canyon.
Plus má 100kg, tam je skôr na mieste stratégia nedávať zbytočne veľké vysunutie sedlovky.
Možno tak nejaká Kona pri vyšších zdvihoch a iných kategóriach bikov presadzuje stratégiu krátkej sedlovej trubky, ale v tomto prípade to bude podľa mňa hovadina a aspoň o nejaké tie 4cm vyšší rám bude určite treba, plus ak má náhodou dlhšie nohy ako nejaký priemer v tej výške tak to ešte dosť dokáže pridať.
Určite by som radšej uprednostnil ten Ghost, geometria sa mi páči a po nejakej zľave sa to dostane na takú cenu že si bude môcť dovoliť aj vylepšiť tú vidlicu a prípadne aj tlmič.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No aj ked canyon sa ronii najvacsi v 48cm dlzka je tam 620mm, nejak by si sa nato poskladal, s 9cm prdstavcom povdzme.. V XL sa robi len 29ka ktora je drahsia. Ak ti neponukli zlavu v obchode , napis mi PM a poradim ti kde kupis za tu cenu ASX5100.
Ale najrozumnejsia volba bude bazar napr http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/201017/predam-canyon-nerve-al-6-2013.html
Plus má 100kg, tam je skôr na mieste stratégia nedávať zbytočne veľké vysunutie sedlovky.
Možno tak nejaká Kona pri vyšších zdvihoch a iných kategóriach bikov presadzuje stratégiu krátkej sedlovej trubky, ale v tomto prípade to bude podľa mňa hovadina a aspoň o nejaké tie 4cm vyšší rám bude určite treba, plus ak má náhodou dlhšie nohy ako nejaký priemer v tej výške tak to ešte dosť dokáže pridať.
Určite by som radšej uprednostnil ten Ghost, geometria sa mi páči a po nejakej zľave sa to dostane na takú cenu že si bude môcť dovoliť aj vylepšiť tú vidlicu a prípadne aj tlmič.