chcel by som sa spytat co vravite na tieto 2 biky uvazujem nad kupou noveho biku kedze moj CUBE Analog po 3 mesiacoch nie je to co by som si predstavoval ale na zaciatok bol fajn ale chcel by som nieco lepsie
Zo základného XCčka rovno na enduro? Vieš, do čoho ideš?
Inak slušný bicykel, aj keď GT nie je zrovna moja krvná skupina a skôr by som zvolil taký Giant Reign X alebo LP Spicy.
praveze sa presne neviem rozhodnut ci EN alebo FR laka ma aj freeride ale zatial moc nejazdim nejake extremy len skusam ved mam bike este len 3 mesiace, rozmyslal so aj nad kona coiler alebo stinky, celu zimu mam na to rozhodnut sa pre novy bike ale pravdepodobne to bude asi EN GT sanction 2.0
Na tvojom mieste nad Force-om velmi neuvazujem, lebo je to plus minus rovnaky posed. Urcite pred tym nez spravis akekolvek rozhodnutie, zajdi do obchodu, alebo za kamosom co ma FR bike a vyskusaj si pojazdit. Hlavne hore kopcom, aby si zistil aky je v tom rozdiel.
Ked zistis rozdiely, tak sa budes vediet podla pocitov najlepsie rozhodnut!
jasne ze nebudem kupovat bike bez toho aby som si to vyskusal , ja len teraz zistujem ze ci je ten model co som si vybral OK, mozno sa to este upravi ked na buduci roh budu ine modely ale urcite to bude EN alebo FR
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak slušný bicykel, aj keď GT nie je zrovna moja krvná skupina a skôr by som zvolil taký Giant Reign X alebo LP Spicy.
Ked zistis rozdiely, tak sa budes vediet podla pocitov najlepsie rozhodnut!
PS: nejake tie reviews:
http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/sanction-10-08-30062
http://www.mountainbiketales.com/reviews/sanction.htm
http://www.mtbr.com/cat/bikes/allmtn-full-suspension/gt/sanction-2-0/PRD_416690_1547crx.aspx