Zdar chcel by som pocut vas nazor ako su natom tieto biky , nejake komenty ohladom vidliciek , a "prehadzovatok" a este ako je natom sram , lebo mi je dost neznamy thx ...
Takze : ...
1.GT Chucker 2.0
2.GT Avalanche 2.0
3.Kona Fire mountain Deluxe
Diki
Z týchto mi najlepšia pripadá tá Kona, XCR nejak extra nechodí, Dart2 by mal byť lepší (i keď som ho neskúšal). Ostatná výbava je dosť podobná, a navyše Kona má krajší rám, HTčkam od GT nedokážem prísť na chuť
Pri tom chuckerovi mi ide hlavne o to ze ma sram , a sram som este nevidel ani neskusal preto sa pytam ako to slape .. v porovnani s nejakym šimanom ...
Pri tom chuckerovi mi ide hlavne o to ze ma sram , a sram som este nevidel ani neskusal preto sa pytam ako to slape .. v porovnani s nejakym šimanom ...
tak si sa mal inak pýtať V prvom rade si ujasni aký štýl jazdy uprednostnuješ a potom sa najde aj niečo čo má SRAM.
presne..najskor si utried aky styl chces jazdit.... sram je tam preto lebo ten chucker je na nieco ine ako kona a GT2.0... na tieto biky sa dava vacsinov shimano asi preto lebo je pre tento typ bikov najvhodnejsie. takze nerozhoduj sa aky ces bajk len kvoli tomu aky je tam prehadzovac... ked ces jazdit XC alebo maraton tak ber radsej to GT-cko...ale ak by si este trosicka naskrobil love tak si kup radsej GT 1.0. alebo pouvazuj o uplne niecom inom ako su napriklad meridy alebo haibiky v cene kolem 20 tacov.
thx miraculix , pozeral som to tam , aj par novych kuskov som videl , ale teraz by som chcel vediet ako je natom gila vs capa vs SR xcr ... A len mi pls nepovedzte ze jeto na jedno kopyto nic to nerobi kup si radsej j4 alebo nvm co este diki
Capa = 4body
Gila = 7bodov
XCR = 18bodov
napr. SR E*****n = 45bodov (to len tak, aby si to vedel porovnat )
toto je môj názor, ale poradie je určite takéto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale keby si sa lepšie popozeral, tak tu nedávno podobný problém riešili http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=16996
Z týchto mi najlepšia pripadá tá Kona, XCR nejak extra nechodí, Dart2 by mal byť lepší (i keď som ho neskúšal). Ostatná výbava je dosť podobná, a navyše Kona má krajší rám, HTčkam od GT nedokážem prísť na chuť
tak si sa mal inak pýtať
Z uvedených asi radšej Konu.
Gila = 7bodov
XCR = 18bodov
napr. SR E*****n = 45bodov (to len tak, aby si to vedel porovnat
toto je môj názor, ale poradie je určite takéto