Kategórie
Bike-tech
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Akcia -18% SRAM X-SYNC 2 SL Boost prevodník, 30T, 1x12, offset 3 mm, Lunar Grey
88,99 €
-18%
MOC 155 €
Výpredaj -49% absoluteBLACK OVAL Race Face prevodník, offset 6 mm, zlatá
42,99 €
-49%
MOC 83,99 €
Výpredaj -50% absoluteBLACK Oval Shimano prevodník, vnútorný, 2x11, rainbow
44,99 €
-50%
MOC 89,99 €
-25% Shimano STePS SM-CRE80 prevodník pre elektrobicykle, 1x11, s pavúkom
54,90 €
-25%
MOC 85,99 €
-7% SRAM X-SYNC 2 SL Eagle prevodník, 38T, Direct Mount, offset 6 mm, gold
104 €
-7%
MOC 138 €
Akcia -33% absoluteBLACK OVAL Race Face prevodník, offset 6 mm
55,99 €
-33%
MOC 83,99 €
inak vidlica je pružinová, nie vzduchová
pre teba - Canyon - ten má už vdzuchovu vidlicu a velmi slušnú výbavu na danú cenu ... cube su su oba na pružine
ak máš 198 tak jedine velkosť XL - tam nie je o čom rozmýšlať (jedine teda že by si mal o čosi kratšie nohy vzhladom k celkovej výške)
proste neda sa porovnavat velkosti napriec roznym kategoriami a rocnikmi.
canyon je uz modernejsie ht ktore vezmes aj na traily tak o nom pise aj samotny canyon.
cube je viac hradzove presuvadlo.
ak to mas mat hlavne na hradzu, kde budes 99% na biku sediet, nejaka geometria,
a cisla ako reach, razvor, uhol vidlice ta asi moc zaujimat nemusia.
skor to bude dlzka sedlovej trubky, dlzka hornej ramovej ktora asi najviac hovori o posede, pripadne este uhol sedlovej.
siel by som do temy canyon objednavka a popytal sa tam ci nema niekto pozicat na vyskusanie
napr moj brat v tt ho ma, ale starsi rocnik tusim 2021, ktory nemusi byt taky ako 2025.
aj tema problemy s platnickami sa urcite niekde riesi medzi trening/vyziva/zdravie.
ak chce niekto okusit les a pripadne nejake lahke trailiky ako cerovka patbojar a pod. asi by som mu tiez odporucil canyon.
ono to tak vacsinou byva. ked vlezie clovek v ba do lesa, bud tam slape asfalt alebo uvidi ludi na tychto easy singlacoch a chce vyskusat tiez.
prevody zavisi aj od lokality kde sa nachadzas (asi ba lebo si spominal hradzu)
lebo ine je riesit prevody v okoli ba a ine v ziline.
po akej hradzi? asfaltovej? tie plaste, co ma ten Canyon, som dostal na Kellys Gate, co som kupoval minuly tyzden. strasne hrube plaste... na hradzi, obzvlast asfaltovej, to bude trapenie podla mna. ale vsak daju sa vymenit, len neviem, ci do toho chces investovat dalsie peniaze. budes jazdit kopce? roviny? zvaz este chrakter terenu a mozno zistis, ze HTcko je tak trochu overkill, ked dnes mozes mat aj cross/gravel, s ktorym "dlhsie trasy po hradzi" a aj "lahky teren" budes robit efektivnejsie a pohodlnejsie