Serus mam taky problem....ze sa mi spojily brzdove platnicky na bajku Avid juicy3 som omylom zakopol o brzdu:DD skusal som ich oddelit ale akosi to neslo.oni nesu zlepene ale je tam malo miesta na kotuc takze ho taam nevopchám.Nechcem platit za servis zbytocne...pls helpp:(
Serus
Myslím, že skôr ***** hehe
Na zlepené platničky je najsamlepšia octová voda. Vyluhuješ celú brzdu na dve hoďky a keď brzda zmäkne len to odtlačíš. hehe
chlapci... nebolo by lepšie ak by ich roztiahol jedálenským nožíkom z príboru? nie je ostrý, bočnými plochami ktoré sú velké ich pekne roztiahne, nemusí demontovať platničky.. ja som to robil tým , lepší spôsob som zatial neobjavil
Mozno to bude zniet zvlastne, ale niektore veci uz naozaj boli vymyslene...
Staci si v hociktorom servise vypytat plastovy diel, ktory je zasunuty v strmeni prednej brzdy pri dodani noveho bicykla, ktory sluzi presne na toto... aj tak ho pred osadenim predneho kolesa vyhadzuju.
Ja pouzivam z brzd Hayes, ktore je dostatocne sirky aj dlhy cca 30mm x 65mm... Neni treba demontovat platnicky, ani sa bat poskodenia brzdoveho oblozenia kovovymi predmetmi a je to hotove za 10 sekund
no my mame doma taky jedalensky nozik, ze ten neohnes ani keby si sa posr... kvalita od komančov sa nezaprie!!! Je to kalená ocel takže ohnuť ju neohneš... keď som tým robil kamarátovi hifi v aute, tak som ho zlomil na polovicu pri nahadzovaní tapacírov...
Raver.
ja mam tiez ten hayesacky ale ked sú platne uplne pri sebe... neviem či sa mu podari ho tam narvať
Mno ludia skusil som to tym kuchynskym nozom vosel sa tam ale akokolvek som to skusal (aj silno ale opatrne) ani sa to nepohlo...tak uz fakt nwm co stym okrem servisu D a ten je fakt daleko
Pravdepodobne su piestiky vysunute na max a uz su spriečene. Asi sa rozobratiu prasiatka nevyhnes a samozrejme aj naslednemu naplneniu a odvzdusneniu. Ak s tym nemas skusenost tak to radsej odnes do servisu.
Mne sa nechce verit, ze jednym zakopnutim o brzdu sa mu az tak vysunuli...uz som to tu davnejsie pisal: vyber platne a prstencovym hlucom c.10 (ak nemas, oblepenym sirsim skrutkovacom) to ,,pakou" zatlac naspat, nahod platne, nahod disk, premackaj paky a je to...
no kuchynsky nozom by som to nerobil... kuchynsky noz a jedalensky je rozdiel... kuchynske maju tenku cepel a nedokazes tam vyvinut taku silu lebo sa bude prehybat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skus vopchat medzi dosticky vacsi plochy skrutkovac a nim ich vyvaklat (ale jemne) na strany
Myslím, že skôr ***** hehe
Na zlepené platničky je najsamlepšia octová voda. Vyluhuješ celú brzdu na dve hoďky a keď brzda zmäkne len to odtlačíš. hehe
sroubovakom nie, ked tak imbus, ale aj tak, moc nedoporucujem, piestiky byvaju krehke,lahko sa poodlamuju z nich kusky
chlapci... nebolo by lepšie ak by ich roztiahol jedálenským nožíkom z príboru? nie je ostrý, bočnými plochami ktoré sú velké ich pekne roztiahne, nemusí demontovať platničky.. ja som to robil tým , lepší spôsob som zatial neobjavil
Nevšimol som si, že by boli krehké...
Ani nie, lebo jedálenský nožík sa ľahko ohne. Záleží na tom, ako ťažko piestiky pôjdu...
Staci si v hociktorom servise vypytat plastovy diel, ktory je zasunuty v strmeni prednej brzdy pri dodani noveho bicykla, ktory sluzi presne na toto... aj tak ho pred osadenim predneho kolesa vyhadzuju.
Ja pouzivam z brzd Hayes, ktore je dostatocne sirky aj dlhy cca 30mm x 65mm... Neni treba demontovat platnicky, ani sa bat poskodenia brzdoveho oblozenia kovovymi predmetmi a je to hotove za 10 sekund
Raver.
ja mam tiez ten hayesacky