Aha, nuž, bol som v tom že je to náhrada za Pajka. Keďže som vtedy s Tebou nekúpil RVL z Bike-components, nejazdil som ju a neviem nakoľko je tuhá. A to Pike je pre mňa etalón.
Lubo, dachde na B-F je foto na váhe, ale neviem ho nájsť.
bude to lacnejsia alternativa k RVL a Pike je teraz takpovediac uz trochu mimo. Tuhostou su RVL (2010) a Pike porovnatelne.
Lubo: The weight, with Rock Shox Monarch 3.3 shock, is, according to Santa Cruz, 5.6lbs (2.542kg). The frame has a two year warranty against manufacturing defects, while the bearings are guaranteed for life.
skúste pohádzať aj ceny keď máte prístup.. alternatívnych karbonových rámov 140 (MOJO) alebo 160 (MOJO HD) sa nájde zopár aj medzi "komerčnými" značkami, otázka je cena a či sú tie biky naozaj tak drahé
Miro, napisal so, ze Mojo HD je velmi zaujimavy bike a nema priamu konkurenciu v karbone...
Inak LTc pojde tiez niekde k 2000 €, presne sa da zistit na Jurovej a Stevovej stranke dopytom na maila...
Santaci avizuju na april uvedenie troch novych modelov, dva su zahada, ale jeden bude na 99% karbonovy Nomad, daju sa najst aj nejake uniknuvsie spyphotos...
Inak je zatial Mojo HD fakt vynimocny pocin, jemne sa dotahuje Specialized s karbonovym Endurom (ale to ma hlinikovu zadnu stavbu) a Trek s karbonovymi Remedy (ale tie su trochu dietnejsie stavane a so zdvihom 150mm)
Ibis Mojo HD je bezpochyby lahodka. Ale skor mi to pride ako potreba odlisit sa a mat nieco vynimocne ako funkcne.
Celokarbon na EN az Light FR? Ehm. Asi by som sa o to trochu bal. aj ked je mi jasne ze to vydrzi dost ale podvedomie nepusti.
konkurentov k Ibisu je dost, menej uz karbonovych.
Uprimne povedane chcel by som vediet naco je komu 180mm zdvih na EN/FR biku o to viac ked to je karbonacik. to chces na tom jazdit take pekla ako by si jazdil na klasickej plechovke so 180mm zdvihom?
V bike-freeride magazine je fajn test na Do-it-all bikyhttp://freeride.bike-magazin.de/fmo/freeride_artikel/show.php3?id=1216&nodeid=15&subnav=15&ps_lo=5 celkom zaujimave citanie. samozrejme ze sa nepozeraj na hodnotenie vybavy...
Pre mna osobne bol neskutocnym prekvapenim Votec (ale tipujem ze nemcuri si svoju znacku umelo tlacia dopredu ) je ale pravda ze ten bike vyzera super a vybava za taku cenu je neprekonatelna.
vo vseobecnosti si myslim ze Votec momentalne prekonal co sa tyka pomer cena/vykon aj take klasicky ako Canyon, Cube, Ghost a zrejme aj Haibike. a hlavne tie biyk vyzeraju neskutocne dobre a ked to pruzenie funguje tak ako ma a na Fusione fungovalo super tak myslim ze je to dost velky favorit na tutot sezonu (samozrejme neda sa porovnavat s Ibisom)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lubo, dachde na B-F je foto na váhe, ale neviem ho nájsť.
Lubo: The weight, with Rock Shox Monarch 3.3 shock, is, according to Santa Cruz, 5.6lbs (2.542kg). The frame has a two year warranty against manufacturing defects, while the bearings are guaranteed for life.
romanx: diiik .. a preco ma Rockshox tlmic a nie Fox ?
Inak LTc pojde tiez niekde k 2000 €, presne sa da zistit na Jurovej a Stevovej stranke dopytom na maila...
Monarch 4.2 HV v 216ke mam doma nový, nevyužitý, ak ho máš kde vyskúšať, môžme sa dohodnúť.
Inak je zatial Mojo HD fakt vynimocny pocin, jemne sa dotahuje Specialized s karbonovym Endurom (ale to ma hlinikovu zadnu stavbu) a Trek s karbonovymi Remedy (ale tie su trochu dietnejsie stavane a so zdvihom 150mm)
Celokarbon na EN az Light FR? Ehm. Asi by som sa o to trochu bal. aj ked je mi jasne ze to vydrzi dost ale podvedomie nepusti.
konkurentov k Ibisu je dost, menej uz karbonovych.
Uprimne povedane chcel by som vediet naco je komu 180mm zdvih na EN/FR biku o to viac ked to je karbonacik. to chces na tom jazdit take pekla ako by si jazdil na klasickej plechovke so 180mm zdvihom?
V bike-freeride magazine je fajn test na Do-it-all biky http://freeride.bike-magazin.de/fmo/freeride_artikel/show.php3?id=1216&nodeid=15&subnav=15&ps_lo=5 celkom zaujimave citanie. samozrejme ze sa nepozeraj na hodnotenie vybavy...
Pre mna osobne bol neskutocnym prekvapenim Votec (ale tipujem ze nemcuri si svoju znacku umelo tlacia dopredu
vo vseobecnosti si myslim ze Votec momentalne prekonal co sa tyka pomer cena/vykon aj take klasicky ako Canyon, Cube, Ghost a zrejme aj Haibike. a hlavne tie biyk vyzeraju neskutocne dobre a ked to pruzenie funguje tak ako ma a na Fusione fungovalo super tak myslim ze je to dost velky favorit na tutot sezonu (samozrejme neda sa porovnavat s Ibisom)
"Od apríla 2010 Santa Cruz Bicycles nebude vyrábať žiadne rámy v anodizovanom prevedení."