neviem ci to je taky problem priamo v predajni si vyskusat bajk, popytat sa predavaca a tak na mieste presne zistit spravnu velkost, alebo kupujes cez net? ja som nakupovaniu cez net uplne prepadol
sak ano,ale neviem ci to stihnem kym ho pojdem kupit,len mi poradte,ja viem preco to chcem,ak sihnem pozret na slovensku tak super ak nie,tak budem mat zbytocne problemy,dik
Ked uz tu je tato tema tak sa spytam aj ja ale trocha konkretnejsie. Budem kupovat ram NORCO SHORE 1 na freeride a neviem aku velkost. Moja vyska je akurat nejakych 187cm, mam zatial 16 rokov cize este rastiem a chcem aby mi ten ram aj nejakych par rokov stacil. Ten ram som nenasiel vacsi ako L. Bude mi to stacit? Popripade ak by sa niekto nudil tak ci sa da zohnat aj XL. Diki moc
caute poradte mi pls kolko palcovy bike mam kupit ak mam vysku 185cm.Dik
na tu vysku 21 urcite... aj ja mam 21, jediny problem je len ze je trosku tazsi nez 19, ale zasa az take zle to nieje.... no a na asfalte ti 1 kg nebude vadit
Bono takze u teba by som povedal ze ta 20" Peppito ja som jazdil Norco Sasquatch az to kym mi ho neukradli mal som ram 19" meriam 180cm zatial...jazdil som aj jazdim tiez freeride jak by si chcel aj ty takze by som odporucal troku mensii ram ako by si mal mat na cestu bo s mensim sa viac uzivis vo FR ako s vacsim takze myslim ze tebe by sadla taka 20"-21" ale tiez by to bolo dobre skusat...a vybrat na mieste jediny problem je este s tym rastom ale tak s tym uz nic neurobis...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nič ti ale nebráni aby si bike vyskúšal na Slovensku...
Ma tu niekto NORCA?
na tu vysku 21 urcite... aj ja mam 21, jediny problem je len ze je trosku tazsi nez 19, ale zasa az take zle to nieje.... no a na asfalte ti 1 kg nebude vadit