Idem kupovat bike a do finale u mna postupili:SPECIALIZED Hardrock comp disc a KONA Blast.prispevky typu pozri si starsie diskusie si nechajte preseba uz som vsetko cital.Najme osobne zazitky a skusenosti by som ocenil.dik JAro
Zdravim no ja mam Specialized HR comp a povedal by som to tak, ze ak si kupis ram tak 20 a viac tak je to dobre na XC a ak si kupis napr 15-17 tak dirt, ja mam 17 a jazdim na tom co sa mi chce
som na tom rovnako .... ja som medzi tieto dva zaradil este GT avalanche 1.0 disc 06 .... tie dva maju na moj vkus prilis sikmo vrchnu "trubku". ale mne ponukli aj skusobnu jazdu, tak skus i Ty ...
Mam najazdenych okolo 3500 km minuly rok a kona proste vydrzala vsetko. Menil som akurat brzdne dosticky a sem tam nejaka povinna udrzba. Ale velka spokojnost. vrelo odporucam. Jazdil som 35% teren a ostatne cesty.
to Len-on: ak sa smiem opýtať, ako ti slúži bike dnes, z tvojho príspevku píšeš, že si spokojný so spešlom zatiaľ na snehu, ako je to dnes, rovnaká radosť z jazdy, žiadne problémy?Opíš dojmy, dik.
Jazdím Hardrock (aj počúvam) 1 rok, zvykal som si naň dlhšie, teraz mu už rozumiem a som spokojný. Najazdené celoročne prevažne terénom viac ako 4000 km bez problémov.
dik, že si odpísal Len-on, vieš je to so mnou tak, že idem brať nejaký ten stroj a je mi ťažko rozhodnúť sa, či GT,či spešla atd. no horúcich kandidátov už mám, a jeden z nich je ten tvoj,koľko maš najazdené?vidla v poho?rozumieš, zháňam len info. od ľudí a ich experience ocením, zatim čaf
ja mam SPECIALIZED Hardrock Pro zatial sa mi iba roztrhla retaz,menili mi "orech" na zadnom kolese a mal som defekt:)...mam ho mesiac,najazdil som 500km.defekt-nejaky debil nehal srob na ceste...retaz-prehadzoval som v predu do kopca a prudko tahal,cize sa mi zkrizila a roztrhla,ale v kaktuse mi to zada opravili..a ten "orech" na zadnom kolese som mal od vyroby prasknuty...dali mi zadara novy a uz si ficim..som maximalne spokojny...uz som ten bike vyuzil na vsetky typy jazdy skoro...skoky a barzco...po schodoch,cez lesik,na ceste,po strku,uz len sneh ma caka..ak vam mam poradit,kupte Specialized...
Ja som si tiez vybral KONU.A nemozem povedat krive slovo(az na tie seriove plaste).je az neuveritelne ako lahko ide ako po ceste tak v terene.podla mna bezchybna geometria.zatial som nic nepokazil.asi 2000Km mam najazdene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stojí 37 996
http://www.kaktusbike.sk/bicykle/specialized.php
ta ale tu ide nama o ram.... ja si myslim ze kona a special su brutal znacky takze je jedno ktoru si vyberie ten typek....