jedna so bike hardial moje tipi su trek specializet a scott i merida vie niekto viac alebo neje nejaka tabulka na znacku bike a podovanie tej znacky v terene
Ok k téme tu maš niečo od ctm : http://www.ctm.sk/model/mtb/delta-1-0/ asi najlepšie čo za tu cenu môžeš mat ale ešte popozeraj nejaké kellysy a haibike od kubicu ale nič moc to teda nebude
ctm bicykel nechcem maju slabe rami mam zaujem o znacku trek mam doma kellys a ide fajn ale chcem si kupit novy ale znacku trek ma kvalitne prislusenstvo alebo specialized abo scott a mozno aj kellys
heh ked uz sme pri tom prislusenstve, bike do 500 eur ak bude novy tak to prislusenstvo nebude bohvie ake a to u kazdej znacky takze v takejto cenovej kategorii by som vyberal hlavne podla toho ako sa mi ten bajk paci a ako mi sadne geometria ramu
ctm bicykel nechcem maju slabe rami mam zaujem o znacku trek mam doma kellys a ide fajn ale chcem si kupit novy ale znacku trek ma kvalitne prislusenstvo alebo specialized abo scott a mozno aj kellys
a vobec ti nevadi, ze tie iste komponenty mozes mat na bicykli mozno aj o 200€ lacnejsom biku?
a o tych slabych ramoch by som tiez pomlcal....zatial som nepocul ze by ctm-ka nejako extra praskali tym nevravim ze je to nejaka extra znacka...ale v tejto cene je to urcite lepsie ako predrazeny trek...scot atd....
Ja som si vzdy myslel, ze najlepsia znacka je ta vitazna. Cize ked zvitazil Armstrong na TdF tak bola najlepsia znacka cestnych bicyklov Trek Stale sa asi drzi vysoko, tak ako Specialized, Cannondale, Pinarello, Wilier... proste tie bicykle na ktorych jazdia profici. Ved, keby tie bicykle neboli dobre tak na nich nejazdie, nie?
To nie je pravda, firma začala kedysi dávno a podchytila pretekárov a už to bolo. Keby chcela v dnešnej dobe nejaká značka preraziť, tak by to bolo dosť drahé. Keby napríklad Kellys vedel zaplatiť Kulhavého, asi by šiel jazdiť za Kellys a vyhral by na ňom MS, tak by bol najlepší bike Kellys ?
Podstate papierovo áno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
snad pochybujes ?...minule som ho videl ako sa spustal hore kopcom na biely kriz...
a vobec ti nevadi, ze tie iste komponenty mozes mat na bicykli mozno aj o 200€ lacnejsom biku?
tiež nepíšem bezchybne ale píše sa: KTORÝ(jeden)
Podstate papierovo áno.