nie vzdy je bajk funkcne a farebne zladeny jak by sme si zelali... niektore su krasne aj aj, niektore nie..... co by bolo na tvojom bajku keby si si ho dal prelakovat?....airbrush? grafity? folia?
mozno sa zle pytam ale verim tomu ze vela z vas by si vedela bajk nejako individualizovat..... ako?
tak napríklad ja by som rád mal na svojom bajku poriadnu kvalitnú farbu, pretože to čo je na ňom od výroby sa im teda veru nepodarilo....odlupuje sa, okraje sú zúbkované....celé zle teraz je to už síce jedno lebo praskol a už sa to teda moc neoplatí
ktovie kolko by na bajku vydrzali polepy.... kamos minule robil polepy na zavodne motokary a to je kontaktny sport casto a vydrzi to tam napodiv dost dlho..... a robi polepy aj na motorkove/motokarove helmy a tiez to vyzera cool.....
a strieka aj airbrush ale s foliami za sa mu robi jednoduchsie
rozmyslas nad tym ? na bajku co si idem kupit by airbrush vyzeral paradne... len kto to zaplati ? alebo mozno nejaky majsterka by sa vedel vyhrat aj s plastidipom. na to mam znameho ja
mam jedneho ale ma dost roboty a nieje lacny..... motorkova helma vyjde na 2-3 kila podla toho co tam chces.... s bajkom by to asi bolo podobne..... a jeden sikovny chalan bol/je aj na Myjave Jano Basnar... ale ci este robi neviem
idem ozivit svoju skapatu temu.....lebo..... lebo ma neopusta chut nieco urobit so svojim super bajkom (funkcne).... zial, nie prave vydareneho esteticky....... (chlapci dizajnery z Felt-u asi beru nieco ine jak je bezne...)
.... skumam moznosti striekania karbonu.... spricgit, zaklad, vrchna farba, lak.....
.... preto mi dobre padlo jak novacikovi plavat v mori.... v mori firiem a technologii.... dostal som zakazku od brata na nastriekanie vonkajsich obalov klimatizacnych jednotiek.... ok... akurat ze je to plastove, bolo to spinave a zasrate od farieb predtym.... vysledok???..... vidite sami....
som blizsie k rozhodnutiu zmenit vizas svojho Fera....
To sú dekle na klímu do Rybárskeho cechu ktorý čoskoro znovu otvoria.... Takú farbu si vybral majiteľ, má to mat.... Mna skôr teší že som si skúsil striekanie a vážne uvažujem že sa v Tom zdokonalím a potom si s pomocou kolegu nalakujem bajk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kvalita je samozrejmosť.... Mna skor zaujíma aké farebne kombinácie, odtiene atd by si kto dal.... Pripadne sem môžete šupnúť nejaký vydarený bajk
a strieka aj airbrush ale s foliami za sa mu robi jednoduchsie
.... skumam moznosti striekania karbonu.... spricgit, zaklad, vrchna farba, lak.....
.... preto mi dobre padlo jak novacikovi plavat v mori.... v mori firiem a technologii.... dostal som zakazku od brata na nastriekanie vonkajsich obalov klimatizacnych jednotiek.... ok... akurat ze je to plastove, bolo to spinave a zasrate od farieb predtym.... vysledok???..... vidite sami....
som blizsie k rozhodnutiu zmenit vizas svojho Fera....
len sa bude velmi spinit
a Rybarsky cech kua tam som chodil este s rodicmi pred cca 40-45 rokmi