nie vzdy je bajk funkcne a farebne zladeny jak by sme si zelali... niektore su krasne aj aj, niektore nie..... co by bolo na tvojom bajku keby si si ho dal prelakovat?....airbrush? grafity? folia?
mozno sa zle pytam ale verim tomu ze vela z vas by si vedela bajk nejako individualizovat..... ako?
tak dojdi na vylet na vikend a mozes si to uobit u mna... garaz mam aj vykurovanu, kvalitnu pistol+kompresor+spickovy respirator a ineho vercajchu akeho chces a kolko chces
Obrúsenie zvládneš. Ale lakovanie nechaj radšej na profíka....budeš si neskôr hlavu búchať.
Inak neskúšal si odstraňovač náterov? Možno by ti išiel lak dole aj ním. V tom prípade by si farbu len zoškriabal/pozotieral až na čistý hlinník.
Potom by si si dal streknúť reaktívny základ a nakoniec farbu.
Pekne to vyzera. Mne sa zas nedari zohnat lakyrnika. Kazdy by len pieskoval a praskoval.
pieskuje a práškuje sa hlavne kvôli cene.
piesok + prášok ma vyšiel na 25 E
serióznejšie lakovanie je rádovo úplne inde, vlastne preskočí aj cenu rámu.
Marinada velmi dobre ta chapem, farba sice nejazdi ale potrpim si na to aj ja, nastriekat som to dal do autoservisu a vobec s tym nemali problem ze by to silou-mocou chceli pieskovat rad by som ti povedal ci je to urobene fakt kvalitne a neolupuje sa to ale este som s tym ani nejazdil uvidim co to bude robit na slnku, blate a ci to neobiju kamene ale dufam ze nie, striekanie ma vyslo uplne smiesnu sumu tak snad ju daleko prevysi kvalita, jediny problem je ze mi dve male nalepky podvyhli lak takze budem sledovat ci sa to bude zhorsovat alebo nie
urcite ti neodporucam robit to doma ani ked bude teplo radsej to daj spravit niekomu skusenemu
striekanie ramu v autolakovni samo o sebe nieje draha zalezitost, ceny idu hore az pri custom pracach... KLS nalep si "ochranu" na miesta kde je moznost ze sa bowden suchne o ram ci uz v zakrute alevo v prepruzeni ak si tak uz nespravil, bowden sa cez lak rychlo prehryzie
Lakované v garazi. Cena bielej metalizy aj s lakom, sitkami a odmenou nadobkou 47 eur za.0.75 l výsledok je myslím dosť dobrý. Len sem tam padol kúsok prachu ale to sa prelesti
petrik... v BA najdes na orechovej ulici v garazi p.Horvata ktory miesa za primeranu cenu farby Novol... a vie natlacit farbu aj do spreju... a vie aj poradit
Orechova 10-12, gps 48.122599, 17.206357
To by som dokázal nalakovat aj ja. Ale problém je v tom ze by to stálo strašne veľa. Ten čas ktorý pri tom stravis za to proste nestojí. Jednoduchšie je objednať si fóliu a nalepiť. Garantujem ti ze hento je tak na 50 hodín roboty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak neskúšal si odstraňovač náterov? Možno by ti išiel lak dole aj ním. V tom prípade by si farbu len zoškriabal/pozotieral až na čistý hlinník.
Potom by si si dal streknúť reaktívny základ a nakoniec farbu.
pieskuje a práškuje sa hlavne kvôli cene.
piesok + prášok ma vyšiel na 25 E
serióznejšie lakovanie je rádovo úplne inde, vlastne preskočí aj cenu rámu.
urcite ti neodporucam robit to doma ani ked bude teplo radsej to daj spravit niekomu skusenemu
KLS nalep si "ochranu" na miesta kde je moznost ze sa bowden suchne o ram ci uz v zakrute alevo v prepruzeni ak si tak uz nespravil, bowden sa cez lak rychlo prehryzie
Orechova 10-12, gps 48.122599, 17.206357
Dobrý deň,
Pieskovanie + nástrek
Rám 33,00 €/ks
Vidla 8,00 €/ks
Ceny bez DPH.
S pozdravom
Ing.Miroslav Líškay
ELCHEM SR s.r.o.
Ktorá firma by dokázala dať tento motív http://www.singlebe.com/singlebe-camouflage-for-sale/ na tento bajk: http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/bikes/model/trance.27.5.2.ltd/25522/91727/
s tým že ta spodná biela by bola čierna a tie kostičky by boli biele, proste opačná kombinácia. A máte nejaký odhad koľko by to stálo?