Ahoj, chystám sa kúpiť bicykel a chcem sa opýtať či má pre mňa zmysel kupovať niečo takéto http://www.merida.sk/prodej/ONE-TWENTY-900-D-cierny-zeleny- (drahší už nie) alebo si vystačiť s nejakým hardtailom za 700-800e... Ide o to, že som na biku nesedel skoro 10 rokov a full som nikdy nemal, takže som v podstate začiatočník a neviem, či by som jeho výhody dokázal vôbec využiť. Chcel by som jazdiť prevažne po lese a lesných cestách. Ale skôr rekreačne, žiadne divočiacke skoky a tak Naviac to bude pre mňa dosť veľká investícia, nemám doma prilbu, pumpy, mazadlá, atd... všetko to musím tiež kúpiť.
Vecsinou to tak byva ze volakto sa volaco opyta zacne sa tu horlivo diskutovat a zakladatel temy to tu asi ani nesleduje... Ja suhlasim so zihadlom full sice nemam, ale ked som sa na jednom viezol tak to islo uplne v pohode zamknut a isiel som bez hupania presne ako na HT. O hmotnosti sa nebavime
Ja som skusal v kalnici canyon a tam bol fox tlmic s tromi polohami. Ked som ale nadstavil na Climb tak sa to pohlo len na najvacsie nerovnosti. Pri slapani nebolo citit ze by sa pohupoval... Ale to je uz trochu ina cenova lokalita
Ten radon zr race 6.0 je paradny bajk. Napr na moje jazdenie, sem tam stupak, sem tam asfalt, sem tam rychlejsi zjazd je idealny. Kopance moc neriesim, nakolko ked zjazdujem, nesedim pri tom na riti, robim nieco zle? Cena super, za 940 bol doma aj s postovnym. Je lahunky a to je podla mna citit aj pri rekreacnej jazde, hlavne do kopca. Suma sumarum... V tejto cene na rekreacne jazdenie podla mna ht. Ked bude mat casom ambicie pustat sa agresivnejsie z kopca tak vymenit za full, ci?
tiez mam rovnaky nazor az na to ze agresivne sa da spustat z kopca aj na HT...a tak ako pises v zjazde sa nesedi....a to ze sem tam dostanem na rovine kopanec? to neriesim
na fule sa ovela viac sedi co ma vacsiu hodnotu ako moznost dupat do kopca na HT, misopetrovic, mas asi co to odjazdene nemas asi 90 kg a kazdy vyjazd je predpokladam v cyklogatiach, zakladatel temy moze byt uplny opak, chce jazdit rekreacne..
ps. pozna niekto nejakeho rekreanta, ktory menil loziska naboje a dalsie pre bezneho smrtelnika nepoznane veci ? ... ja nie a vsetci dalej veselo jazdia.
Radim HT. Menej starosti, viacej radosti. Naco by ti bol (drahsi)full na vikendove vozenie sa po polnych cestickach. Kopanec do zadku dostanej aj na fulle. Za usetrene peniaze si kup pekne oblecenie, prilbu a kvalitnejsie tretry
Zjazduje sa po stojacky, takze nepochopil som tie reakcie, ze fulla ocenis v rozbitom zjazde, kto sedi v rozbitom zjazde, tak to musi byt inakšejší fajnsmeker
Hanblivo by som naznacil, ze sem tam niekto ma rozbite kolena a chce si zajazdit tiez. Potom chces, nechces - sedis. No a s pravdepodobnostou bliziacou sa istote to kazdeho raz caka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vždy nie, iba keď sa budem chcieť povoziť na HT
A my sa tu nehádame, iba polemizujeme nad výhodami a nevýhodami HT / full
Presne tak len polemizujeme
no bude ti oponovat... ked zamknem tlmic na tvrdo(RS RT3), mam z toho HT a ked zamknem aj vidlu aj full hard
ps. pozna niekto nejakeho rekreanta, ktory menil loziska naboje a dalsie pre bezneho smrtelnika nepoznane veci ? ... ja nie a vsetci dalej veselo jazdia.
Ale zas 100 ľudí, 100 chutí.Kto má vzťahy k masochizmu, nech sa týra