Zdravim vsetkych bikerov. Rad by som sa spytal na tento bike, pretoze som sa do neho uplne zblaznil anemozem sa dockat kedy sa na nom preveziem. Teda mam na mysli vsetky odporucania alebo vyhrady (co sa tyka ramu, komponentov, vyuzitia). Bike by som chcel vyuzivat viac menej rekreacne ale pravde podobne neskor aj trochu viac. Mozno si poviete, ze je zbytocne si kupovat bike za taku vysoku cenu ale moj nazor je ze radsej dam aj posledny halier aby som mal v biku rezervu aj v pripade, ze by som zacal postupne jazdit viac a narocnejsie. Dakujem vsetkym za rady...
Diky moc za rady...Pre pevny ram som sa rozhodol hlavne preto, lebo na nom viete ze jazdite a dokazete ovela lepsie precitit jazdu na rozdiel od fulla kde su prakticky vsetky taketo pocity potlacene...
2 BRONER Hmm, nechcem zbytocne zacinat nejaky flame, alebo nieco podobne, ale jazdil si uz niekedy fulla, ze tvrdis nieco taketo ? Mozem povedat z vlastnej skusenosti, ze som si kedysi myslel to iste a dnes uz len pozeram, ako uliat nejake prasule a kupit fulla, aby som si jazdu v terene mohol skutocne uzivat a vychutnavat.
Ja by som chlapca od HT-čka neodhováral. Tento rok sa húpem na dvoch fúloch a už špekulujem, že si zaobstarám aj HT.
Za 50 tis. aj tak nekúpi žiaden full zázrak.
... ja som ho od hardtaila neodrádzal, len som troška nabádal na full .... hlavne ho odrádzam od tej karbónovej meridy, ja by som z tých dvoch určite bral ten HFS 3000 D.
... ale však priznajme si to všetci, na pohodové bikovanie krajinkou je hardtail postačujúci až až
... ale však priznajme si to všetci, na pohodové bikovanie krajinkou je hardtail postačujúci až až
Este ze si tam dal toho smajlika.
Nie, nikoho neodhovaram, len konstatujem. Moja cesta bola: 80/0, 105/95, 160/150. Az teraz to zacina byt zaujimave...
Diky moc za rady...Pre pevny ram som sa rozhodol hlavne preto, lebo na nom viete ze jazdite a dokazete ovela lepsie precitit jazdu na rozdiel od fulla kde su prakticky vsetky taketo pocity potlacene...
Ak sa chces naucit jazdit, resp. ked chces ziskat techniku jednoznacne si najprv kup HT. Je cisty nezmysel, ked zaciatocnik kupi fulla. Nikdy sa potom nenauci poriadne jazdit na biku, lebo nevie, ako sa bude bike v terene spravat.
Ak sa chces naucit jazdit, resp. ked chces ziskat techniku jednoznacne si najprv kup HT. Je cisty nezmysel, ked zaciatocnik kupi fulla. Nikdy sa potom nenauci poriadne jazdit na biku, lebo nevie, ako sa bude bike v terene spravat.
nieco na tom bude pravdy aj ked vetu "Nikdy sa potom nenauci poriadne jazdit na biku" by som vynechal, ale v podstate mas pravdu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... toto podľa mňa nie je moc najlepšia rada
.... určite radšej 3000D ... ale o fulle by som vážne rozmýšlal v tejto cene
Ta karbonova merida to je co za cudo? ved to ma 11.7kg a chcu zan 65k s alivio brzdami
len tie fény uz k tomu nedavaju...
tak ten je pjekny, fakt pjekny, ale aj tak ja to merida
Za 50 tis. aj tak nekúpi žiaden full zázrak.
Este ze si tam dal toho smajlika.
Nie, nikoho neodhovaram, len konstatujem. Moja cesta bola: 80/0, 105/95, 160/150. Az teraz to zacina byt zaujimave...
Blbost:)
nieco na tom bude pravdy aj ked vetu "Nikdy sa potom nenauci poriadne jazdit na biku" by som vynechal, ale v podstate mas pravdu