Ak sa rozhoduješ iba na základe rámu, tak tam to možno vyhráva TREK 6700 (aj keď veľmi tesne), ak však chceš kúpiť komplet bike, tak ber Meridu.. jeho výbava je porovnateľná už minimálne s TREK 8000.
Sám som chcel kúpiť pôvodne TREK 8000 alebo 8500, keďže obchodník mi ponúkal pekné zľavy, ale nakoniec zistil, že už začiatkom júna bola celá 8xxx rada vypredaná, tak som zobral spomínanú Meridu a za usporené peniaze si kúpil Rebu (akurát dnes som si ju vyzdvihol na pošte)..
A keď som včera zistil ako padli ceny Meridy, tak ma takmer hodilo o zem..
v nicom , jazdil som ram merida crusader 2roky a nemozem povedat jedno krive slovo, vymenil som ho za mensi kona caldera, mal by si si kupit taky ram aky sa ti paci, pretoze kvalitativne su na tom rovnako, hlavne musis vediet co s nim budes jazdit, lebo niektori kupia xc ram potom na nom stvaraju zverstva a tak sa cuduju ze praskne
vo všetkom lebo je to merida už som to tu niekde písal podrobnejšie nebudem sa tu opakovať stan ver tomu že tie čo som videl ja popraskané boli velmi decente používané technologicky možno pokročili ale pre mňa to bude stále merida
merida nebude lepšia ani keby bola vyrobená z 24 karat zlata
Ešte šťastie, že je načo nadávať... aj škodoviek behá po Slovensku, Česku a Nemecku viac ako iných vozov a ja zaboha neviem prečo sa tak dobre predávajú a držia si ceny....
Triki: to bude tym že ten rám je ultra tuhy a nedaruje bikerovi nic. + nie kazdy da tolko bubakov za ram ktory bude jazdit rekreacne.
to rasto: podla toho co pises by sme nemali jazdit vobec ziadnu znacku. Ja osobne som praskol Specialiezed .. A nie niaky hardrock ale EPIC... Kamaratovi praska kona Dawg, dalsiemu zadna stavba na stumpjumperovi a takto mozem pokraocovat do rana.
Ramy praskaju, vyrobna chyba, chyba jazdca... a zato ze na nepodari jedna seria nemusi byt ponuka znacky zla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sám som chcel kúpiť pôvodne TREK 8000 alebo 8500, keďže obchodník mi ponúkal pekné zľavy, ale nakoniec zistil, že už začiatkom júna bola celá 8xxx rada vypredaná, tak som zobral spomínanú Meridu a za usporené peniaze si kúpil Rebu (akurát dnes som si ju vyzdvihol na pošte)..
A keď som včera zistil ako padli ceny Meridy, tak ma takmer hodilo o zem..
...chcel si snad napisat ze ked nechces mat tuctovku tak neber ani jeden z nich
to ano merid do 20... ale malokto ma karbonovu teamovu meridu
osobne by som bral meridu, tento rok maju krasny dizajn.
pri bajkoch strednej az vyzsiej triedy sa u takychto vyrobcou nema zmysel bavit o to kto je lepsi ci horsi . clovek si priplati za kvalitu
stan ver tomu že tie čo som videl ja popraskané boli velmi decente používané technologicky možno pokročili ale pre mňa to bude stále merida
"Only fools and dead men don't change their minds. Fools won't and dead men can't."
John H. Patterson
Ešte šťastie, že je načo nadávať... aj škodoviek behá po Slovensku, Česku a Nemecku viac ako iných vozov a ja zaboha neviem prečo sa tak dobre predávajú a držia si ceny....
zero škodovky si držia cenu? hm ked myslíš
Martinux nie dik nechcem ju pocitiť ver tomu že by si nechcel byť v koži tých čo tu meridu pocitili
2martinux co si tym chcel povedat?
2zero dobry vtip, ze skodovky si drzia cenu
to rasto: podla toho co pises by sme nemali jazdit vobec ziadnu znacku. Ja osobne som praskol Specialiezed .. A nie niaky hardrock ale EPIC... Kamaratovi praska kona Dawg, dalsiemu zadna stavba na stumpjumperovi a takto mozem pokraocovat do rana.
Ramy praskaju, vyrobna chyba, chyba jazdca... a zato ze na nepodari jedna seria nemusi byt ponuka znacky zla