Inak tie ceny čo si napísal k tým bicyklom sú väčšinou totálne mimo, ak nedostaneš aspoň 10% dole tak sa daným modelom nezaoberaj, aspoň tak 15-20% by spravilo z niektorých výhodné ponuky...
A tie CTM/Dema bicykle čo, máš nejaké vo výbere teraz? 20" veľkosť s vhodnou dĺžkou by mal stačiť.
Skusam XL ,alebo 21" Pozeral som aj po CTMku a DEME ale tam su max 20" ,( tak ako si pisal) a rozmerovo mi to nesadne podla toho so som skusal. A k tym zlavam, no vsade kde chodim sa pytam, riesim. A nikde sa mi nepodarilo urobit viac ako 7 % aj to na Haibike. Teraz je asi nejaky cyklo boom a nechcu ist velmi do zliav alebo co
Islo o to ze to bol testovaci bike(bol testovany hodinu) a bol len jeden. Na inu demu ktora nebola na testovani by ti taku zlavu nedali. Som mal stastie tak teraz ta dema stoji zaparkovana v mojej garazi
Inak tie ceny čo si napísal k tým bicyklom sú väčšinou totálne mimo, ak nedostaneš aspoň 10% dole tak sa daným modelom nezaoberaj, aspoň tak 15-20% by spravilo z niektorých výhodné ponuky...
A tie CTM/Dema bicykle čo, máš nejaké vo výbere teraz? 20" veľkosť s vhodnou dĺžkou by mal stačiť.
No co uz....
posledný komentár: 17. 1. 2013 o 10:51
posledný komentár: 11. 6. 2011 o 12:55