Cawte. pls poradte ake plaste si mam kupit na freeride alebo downhill???
Som este uplny amater ale plaste mi trebaa
Spociatku som myslel na Maxxis Minion 2.35
MOze byt??
Moze byt, je sice troska viac do mokra, ale super. Inac skor by som bral HighRoller. Ak chces super vlastnosti, daj si aspon dopredu zmes 50a alebo 42a, tie stoja viac, ale rozdiel je citelny. Vzadu moze byt aj ten tvrdy (70a). Noa ked vravis DH, tak aspon 2.5". Tie 2.35" su dost uzke. 2.5 je tak akurat. Myslim ze su aj 2.7, ale to je uplne zbytocne.
syncros BHT 2,5 alebo 2,7 --950,-
continental diesel --cca 500,- (diesel PRO su zevraj lahsie stoja cca 700,-)
schwalbe Big Betty (tusim tak sa volaju ) tie su zevraj v pohode. cenu ale netusim...
nevegal a DH si sa zblaznil ja ich mam na endure mam ich iba 2 mesice a skoro uplne su uz zodrate
ten maxxis moze uplne stacit
kendy nevegali su jedny z najlepsich DH plastov, maju vsak velmi meku zmes (30) preto sa rychlejsie deru, a ono ide oto ze pri DH toho tolko nenabehas ako pri turach a ide aj o to kade jazdis a hlavne ako jazdis, napr ja som za pol roka nedokazal zodrat WTB moto raptor co su akoze dost na 2veci plaste
kopti zjazdári potrebujú plášte ktoré držia a ved chalani z kendy spravili plášť ktorý dobre drží ale je jasné že sa dere .ved keby sa nedral a dobre držal to by bol fest dobrý ale asi aj fest drahý plášť
kUndy pozna kazdy. je to dobra znacka. niektore su drahsie oproti maxxisom, ale daju sa zohnat aj modely za priblizne rovnaku cenu. jazdi ich vela ludi od dochodcov cez XC-ckarov az po DH-ckarov. to ze sa pri DH rychlo zoderu... no a?? to budu nejake race only, alebo maksia zmes. ale mali by sa dat zohnat aj tvrdsie... myslim... ja osobne by som radsej udrzal stopu s makkym plastom pri DH a zodral ho za 2 mesiace, ako sa vyrubal v nejakej 50-tke do stromu. maju vydrzat pretek, co sa s nimi stane potom, to maju zavodni jazdci v P . jazdim kUndu na XC biku vzadu a no problem...
ja len tak ze tie kendy jazdim nadrozdiel od teba Matko
jezisi kriste uz bud ticho prosim ta... uz raz som napisal ze su meka zmes preto sa viacej deru...
a ako vies ze som ich nejazdil? preto lebo som napisal ze teraz jazdim wtbcka?
hodim vam sem este jednu citaciu zo shopu:
rozměr: 26 x 2.5, 30TPI
Sjezdová verze vyráběná ze speciální STICK-E pryže s běhounem a boky odolnými proti proražení Dvojitě zesílený běhoun odolný proti proražení Dezén s vysokými úzkými výběžky určenými pro měkký bahnitý terén
toto je napisane v kazdom shope...
kopti ked si taky blb ze davas 10tky km na DH plastoch a cudujes sa ze sa deru tak nad sebou vazne porozmyslaj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pri najhorsom aj blue groove ale to je nic moc (a ja debil som si ho kupil)
continental diesel --cca 500,- (diesel PRO su zevraj lahsie stoja cca 700,-)
schwalbe Big Betty (tusim tak sa volaju
kendy nevegali su jedny z najlepsich DH plastov, maju vsak velmi meku zmes (30) preto sa rychlejsie deru, a ono ide oto ze pri DH toho tolko nenabehas ako pri turach
uz raz som ta poprosil o to a spravim to znova, nekecaj moc do veci ktorym nerozumies
jezisi kriste uz bud ticho prosim ta... uz raz som napisal ze su meka zmes preto sa viacej deru...
a ako vies ze som ich nejazdil? preto lebo som napisal ze teraz jazdim wtbcka?
hodim vam sem este jednu citaciu zo shopu:
Sjezdová verze vyráběná ze speciální STICK-E pryže s běhounem a boky odolnými proti proražení Dvojitě zesílený běhoun odolný proti proražení Dezén s vysokými úzkými výběžky určenými pro měkký bahnitý terén
toto je napisane v kazdom shope...
kopti ked si taky blb ze davas 10tky km na DH plastoch a cudujes sa ze sa deru tak nad sebou vazne porozmyslaj
kopti ty sa snaz chapat argumenty a netrepat dve na tri
hmm, akoze sorry, ale ty si teda riadny blb :]