k tomu norcu: má to kluky truvativ ruktion a na tie som počul len zlé slová, mám dojem, že sú na 4-hran. sú mäkké ako sr...vé h...o. s prepáčením. inak výbava nie je až taká svetová na tú cenu.
jo, ma to macochu. inak dobry bike, az na to ze ma sere momentalne zadna stavba. ked brzdim zadnou, tak sa po case vyvaklila ta zadna patka, na ktorej je upevnena aj brzda aj kolo. a teraz ked clovek zabrzdi, tak sa kolo drbne trocha do strany a sucha o ram. ale to poriesim. uz som prisiel na to ako na to.
ale inak nemozem na ten bike povedat kriveho slova. tamto bude skor moj problem. moja vaha nie je zrovna musia.
btw. to norco bola moja povodna volba, akurat nevedeli zohnat moju velkost
Tak v obchode mi poskytli zľavu na to HARO (dajú ho za 33.700 Sk), čož je totožná cena s tým NORCOM.Čo by ste brali vy?Čo si myslite o vidle Marzocchi Dirt Jam Pro, je v pohode?Od kúpi toho HARA ma odrádza najmä táto vidlica..Diky.
urcite radsej to Haro...vidlicu aj tak casom vymenis(aj tu Dropoff na Norcu), takze to mas jedno. inak ked si zo ZA, tak sa mozes s risom aj stretnut, nie?
Už som kúpil to Haro .risototh-.som zvedavý ako si to vyriešil,to zadné koleso je vzdialené od rámu fakt asi 3mm a zdá sa mi brutálne nalepené na rám...Dúfam,že to nebude robiť problém..
Tak tu to je: copyrightrisko.zuzo.sk risko.zuzo.sk
Ak niekto uvazuje o com to je, tak je to o tom, ze pri brzdeni sa brzda aj s tou ciernou patkou pohybovala v protismere hodin a tym to cele pracovalo. A ako to pracovalo, tak sroby sa vaklili a vaklili, az to bolo cele na prd a koleso zacalo suchat o ram... Inak, hadajte, z coho je ten kus kovu, co je tam prirobeny? Nikde v ZA som nenasiel vhodny kus hliniku, az mi spolubyvajuci dal napad...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tusim ho ma aj risototh
tusim ho ma aj risototh
na tom obrazku sa mi nezda zeby bola marzocchi dirt jam pro
haro
ale inak nemozem na ten bike povedat kriveho slova. tamto bude skor moj problem. moja vaha nie je zrovna musia.
btw. to norco bola moja povodna volba, akurat nevedeli zohnat moju velkost
Ak niekto uvazuje o com to je, tak je to o tom, ze pri brzdeni sa brzda aj s tou ciernou patkou pohybovala v protismere hodin a tym to cele pracovalo. A ako to pracovalo, tak sroby sa vaklili a vaklili, az to bolo cele na prd a koleso zacalo suchat o ram... Inak, hadajte, z coho je ten kus kovu, co je tam prirobeny? Nikde v ZA som nenasiel vhodny kus hliniku, az mi spolubyvajuci dal napad...
velmi dobry napad riso
ja to tipnem na klucku od okna