Vcera som bol vo zvolenskom METRE a vypredavaju nosice na biky za cenu 18 EUR bez DPH.
boli tam aj klasicke na priecniky a aj cca 8 ks na piate dvere (vid. foto).
Vcera som bol vo zvolenskom METRE a vypredavaju nosice na biky za cenu 18 EUR bez DPH.
Tak podobny na piate dvere pouzivam aj ja. Okrem niekedy komplikovanemu ukladaniu bikov mu nemam co vytknut. V pohode udrzi 3 ks AMEN bikov. Akurat ta vaha bikov na dialnici sa uz prejavuje miernou nestabilitou ale u aut s nizsim podvozkom to bude zanedbatelne. Jazdim na Citroene Berlingo.
ano Andrej, aj tie som tam videl ale ten nema tie spodne listy do ktorych osadis bajk. tie boli alebo este su v regali vedla. Tiez bola pri nich cenovka 18
ano Andrej, aj tie som tam videl ale ten nema tie spodne listy do ktorych osadis bajk. tie boli alebo este su v regali vedla. Tiez bola pri nich cenovka 18
ten na foto stal okolo 50€, pytal som sa, hned potom prehadzovali cenovky , ale vdaka za tip
pozeral som aj ja na principialne podobny nosic, len mi pride divne vesat tolko kil na zadne dvere...
a tazne s nosicom na tazne je drahe.. tak co teraz kua
Ked idu dvaja, tak dva bajky vo vnutri sa daju odviezt vo väcsine aut (aj malych). Ked mas kombik, tak aj 3 + 3 je bez problemov. Ci kolko vas chodi jednym autom?
Ked idu dvaja, tak dva bajky vo vnutri sa daju odviezt vo väcsine aut (aj malych). Ked mas kombik, tak aj 3 + 3 je bez problemov. Ci kolko vas chodi jednym autom?
mam kombi a 3+3 vozim s prehladom, ale je to dost otravne zakazdym rozoberat biky a tlacit ich do auta (a hlavne davat ich tam zadrbane).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak podobny na piate dvere pouzivam aj ja. Okrem niekedy komplikovanemu ukladaniu bikov mu nemam co vytknut. V pohode udrzi 3 ks AMEN bikov. Akurat ta vaha bikov na dialnici sa uz prejavuje miernou nestabilitou ale u aut s nizsim podvozkom to bude zanedbatelne. Jazdim na Citroene Berlingo.
ten na foto stal okolo 50€, pytal som sa, hned potom prehadzovali cenovky
a tazne s nosicom na tazne je drahe.. tak co teraz kua
...ej, ale nesies opatrne tu kavicku
Nuz ja v pohode 5 + 4 s pouzitim nosica
kedze nemam na streche lyziny, toto je pre mne nejlacnejsie riesenie, nosic na gulu stoji tiez pekne palky
mam kombi a 3+3 vozim s prehladom, ale je to dost otravne zakazdym rozoberat biky a tlacit ich do auta (a hlavne davat ich tam zadrbane).
Skus im zavolat urcite ti povedia ci to maju...
Tak tak ako pise jezus. Staci sa len rozhliadnut co je doma nepotrebne a mas po starostiach. A hlavne usetrene nejake to euro.