Zdravím chcel by som poradiť nejaký HT Alebo full ( full môže byť ja z bazáru ) do 650 €. Zdvih vidlice 120mm alebo keď nie tak vzduchovú. Jazdím les/asfalt. Vďaka za rady
Riešil som podobnu situáciu, a podám len rady čo mi boli dané tu na fóre - do takej ceny CTM CALIBER 1.0, alebo 2.0 - myslím že na stránke CTM majú chybu a cena caliber 1.0 je 669 a nie 699 aspoň čo som videl katatóg v predajni
Caute
tiez zhanam nejaky MTB bike v cenovej relacii okolo 500€ (max.600€) a naskytla sa mi moznost kupit novy Dema Auron 5.0 2014 za 599€. Je to dobra volba? Nema to este vzduchovu vidlicu, lenze ako to tu citam, tak len velmi tazko resp. asi skor nezozeniem bike v tejto cene so vzduchovou vidlou. Auron 7.0 ju uz ma, ale to uz je moc drahe pre mna. Alebo poradite nieco ine v porovnatelnou vybavou za danu cenu?
A si ho videl nazivo ze nema vzduchovu? lebo s popisu to nieje jasne ci je to COIL alebo SOLO AIR. Pri tej cene to bude skor SA. Ak hej tak je to slusna ponuka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To KTM hadam takto nejazdis http://images.mtbiker.sk/biky/big/IMAG0795_537f23910cacb.jpg ? To si mal len dole sedlo predpokladam.
tiez zhanam nejaky MTB bike v cenovej relacii okolo 500€ (max.600€) a naskytla sa mi moznost kupit novy Dema Auron 5.0 2014 za 599€. Je to dobra volba? Nema to este vzduchovu vidlicu, lenze ako to tu citam, tak len velmi tazko resp. asi skor nezozeniem bike v tejto cene so vzduchovou vidlou. Auron 7.0 ju uz ma, ale to uz je moc drahe pre mna. Alebo poradite nieco ine v porovnatelnou vybavou za danu cenu?