ja som ho kupil akciovo za 8 999 sk ale normalne stal 15 000 sk resp 14 999 sk.
takže je to taliansky bicykel značky Torpado a typu Pordoi.
Materiaál : Aluminium
Váha : cca 14 kg
rýchlostí : 21 (3x7)
radiace páčky : Shimano Acera ST-EF50 prešmyk : Shimano (ale typ vam neviem povedať)
prehadzovač : Shimano Alivio
kazeta : Shimano 7 kolies ...
Kluky : Shimano FC-TS70 - YG 170
Vidlica : Zoom Tracker 580 80mm - Alu predstavec : Zoom Alloy (A-head)
riaditká : Zoom
Sedlovka : Zoom
sedlo : Prima
brzdy : V-Break - Promax Alloy Rim
Ráfiky : úplne nové najazdne 50 km - Mach 1 dvojstenné kališkvoané
Bicykel je velmi málo jazdený. má 3 roky a najazdene maximalne 1000 km.
toť foto : dld.uloz.to
a nezabudnite prosim len rady ohladum predaja t.j. za aku cenu by ste ho vy predavali.
To je presne pointa môjho príspevku vyššie.. keď kúpiš bicykel cez bazár, nikto (resp. málokto) ti dá okrem záručného listu aj faktúru so svojimi údajmi. Pokiaľ je len pokladničný blok, tak možno áno, ale znova sa dostávame k tomu, že len so záručným listom pri reklamácii pravdepodobne neuspeješ.
Ak by niekto nechcel dat fakturu, tak to beriem ako znak toho, ze dotycny sa snazi nieco skryvat a asi by som si kupu rozmyslel... Bud mam ciste svedomie a som pripraveny pripadne byt kontaktovany a pomoct napr. ohladom reklamacie alebo sa hram na tajnostkara a rovno do inzeratu uvediem "bez zaruky" a dobre. Ak niekto predava vec v zaruke, tak by mal samozrejme byt pripraveny aj sam vybavit reklamaciu, ak by to druhy majitel nemohol spravit.
1) kupil lacnejsie a doklad nedostal
2) stratil (da sa vyziadat kopia)
3) kupil od niekoho ineho ktory mu to nedal ergo nie je prvy majitel
4) dostal ako vyhru (dost raritne)
5) nadobudol nelegalne (malo pravdepodobne ze ma zarucny list)
Ak by niekto nechcel dat fakturu, tak to beriem ako znak toho, ze dotycny sa snazi nieco skryvat a asi by som si kupu rozmyslel... Bud mam ciste svedomie a som pripraveny pripadne byt kontaktovany a pomoct napr. ohladom reklamacie alebo sa hram na tajnostkara a rovno do inzeratu uvediem "bez zaruky" a dobre. Ak niekto predava vec v zaruke, tak by mal samozrejme byt pripraveny aj sam vybavit reklamaciu, ak by to druhy majitel nemohol spravit.
Napr. moze byt kupovany na firmu, tzn. faktura je v uctovnictve.
Vopred ďakujem za pomoc.
Keď už nič iné, tak aspoň kúpiť tú reťaz za pár eur, aby si mohol potencionálny kupca ten bajk vyskúšať.
Petergeist Pekné od Teba, že si ma po mojom prvom príspevku implicitne označil za podvodníka.
zomg Ďakujem, presne toto som potreboval, aspoň pre predstavu. Dám ho niekomu za odvoz.
PS: to vystuzenie hornej ramovej trubky je stylove, dobove
Ps2: a nenechat sa odradit vselijakymi clenmi
Neviem, ze aky to rocnik, vyzera to byt na nieco okolo 2006, pozri bazar: https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail?user_id=121749&f_category_id=3&order=time&type%5B%5D=all&s=&cena_od=&cena_do=&f%5Ba%5D%5B19%5D=1&f%5Ba%5D%5B18%5D=1&f%5Ba%5D%5B162%5D=1
Pozeram, ze za takyto stav ludia pytaju okolo 200 eur, realne 90% predajcov vie, ze zaujemca bude zjednavat, tak daju vyssiu cenu, pretoze vedia, ze budu musiet spustit.
Ako osobne by sa mi s tym nechcelo zaoberat a bud by som to vyhodil alebo zavesil na stenu. Rataj este s tym, ze ak nie je v pojazdnom stave a niekomu sa na tom nieco stane, tak ti bude vyvolavat, ze sa na tom skoro prizabil a pod.