Ty vole toto za 15000 no nekup to To kde zoženieš za 15000 Tuším ho majú v rivii ale určite nie za 15000.Aj 20000 by bola dobrá cena.Na dlhé trasy bude určite dobrý.To nasvedčuje aj jeho rám ktorý mi pripadá ako závodný.KUP TO URČITE OMNOHO LEPŠIE AKO MONGOOSE
Ty vole toto za 15000 no nekup to To kde zoženieš za 15000 Tuším ho majú v rivii ale určite nie za 15000.Aj 20000 by bola dobrá cena.Na dlhé trasy bude určite dobrý.To nasvedčuje aj jeho rám ktorý mi pripadá ako závodný.KUP TO URČITE OMNOHO LEPŠIE AKO MONGOOSE
ako ja som kúpil pred 3 rokmi MONGOOSA a bol to šupa bike.. za 13 000 som tam mal SRAM X-7, FSA kľuky kolesá DM18.. akurát brzdy slabota... super bike inak... tak ticho na mojho mongoosika!!!!
ako ja som kúpil pred 3 rokmi MONGOOSA a bol to šupa bike.. za 13 000 som tam mal SRAM X-7, FSA kľuky kolesá DM18.. akurát brzdy slabota... super bike inak... tak ticho na mojho mongoosika!!!!
Chalani sorry ja sa moc ospravedlnujem ale ten chalan co my ho slubil a co som ho bol u neho pozret tak vcera som tam bol akoze uz kupit a on my povedal ze ho uz predal za 20 000 skoro som mu hlavu rozbil hajzlovy tak najprv my ho sluby ze naisto a potom my toto spravy no neni to ***** co by ste mu urobily somar, somar ja sa vam za to ospravedlunujem ale v piatok idem uz naisto kupit MONGOOSE tyax super za 13 000 v rivii co poviete.
2Ivik. Keď už fakt nevieš čo je to gramatika, tak ti dám jednu radu, lebo je to hrúúúúúúúúúúúúúza sa na to pozerať. Takže moja rada je tá, že najprv si svoj prejav napíš vo worde, tam si skontroluj gramatiku, použi CTRL+A, a CTRL+C a nakoniec CTRL+V. Nieze by som ta chcel buzerovať, ale sa mi s toho krútia oči keď sa na to iba len pozriem.
Chalani sorry ja sa moc ospravedlnujem ale ten chalan co my ho slubil a co som ho bol u neho pozret tak vcera som tam bol akoze uz kupit a on my povedal ze ho uz predal za 20 000 skoro som mu hlavu rozbil hajzlovy tak najprv my ho sluby ze naisto a potom my toto spravy no neni to **** co by ste mu urobily somar, somar ja sa vam za to ospravedlunujem ale v piatok idem uz naisto kupit MONGOOSE tyax super za 13 000 v rivii co poviete.
Ivik nevnimajuc tvoju gramatiku by som povedal,ze na prvy bike to za tie prachy ten mongoose nieje zas taky zly,par rokov pojazdis a stejne budes menit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za 15k kup aj mne
novy, alebo z bazara ?
Sorry ja som nemyslel mengoose ako celkovo značku ale že ten pell´s je lepší ako tento bike http://www.mongoose.com/bikes/detail.ph ... brandID=84
aaaaaa?
Ivik nevnimajuc tvoju gramatiku by som povedal,ze na prvy bike to za tie prachy ten mongoose nieje zas taky zly,par rokov pojazdis a stejne budes menit...
Tak niako som to planoval ............................. a aky mongoose si si kupil