......jasne že môžeš len nebude mať tie vlastnosti ako v zadu. Bol navrhovaný ako zadný to je všetko. Preto býva niekde vyznačený aj smer rotácie rozdiel je iba použitie v predu alebo v zadu. Je rovnaký len sa obrátene zakladá. A čo vlastne jazdíš?
......jasne že môžeš len nebude mať tie vlastnosti ako v zadu. Bol navrhovaný ako zadný to je všetko. Preto býva niekde vyznačený aj smer rotácie rozdiel je iba použitie v predu alebo v zadu. Je rovnaký len sa obrátene zakladá. A čo vlastne jazdíš?
Posledný príspevok sa necituje! A Podla mňa je nezmysel dávať predný plášť dozadu. Ale ak ho máš zadara alebo ho proste nekupuješ tak to je iné. Ale určite sa bude správať ináč ako plásť určený do zadu.
Ja ti to prelozim: Objednal som Miniony od Maxxisu, zvlášť dopredu aj dozadu. Takže už je to v pohode.
Uff , ten preklad dal zabrat ... idem si dat dalsie pivo
Zdravim. Mam CTM Deltu a obute mam plaste tioga 26x2.3. Jazdim prevazne po ceste asi tak 80% a dost ma to spomaluje. Co by ste mi odporucili? Nejake nech mam na prezutie xD Dakujem
Alternatívne kolesá na horáku na cestu (keďže cesťákom nedisponujem) mám obuté plášte ,,Geax Roadster,, podľa môjho názoru super. Perfektne sa gúľajú na asfalte
Kupoval som ich dávnejšie cenu neviem presnejšie povedať 10EUR? fakt neviem ale majú ich u nás v BB kde predávajú Trek. Asi pred týždňom som ich tam tiež videl. Prikladám ti foto dezenu a nápisu. Časť kde je dezen je pevnejšia tak ako napríklad na pneu na motorke tým sa tak nestláča a nemusíš ju prehusťovať je to zároveň odolnejšie defektom ešte som na tom nemal. Jazdím na nich najmä na jar a jeseň keď je veľa blata alebo do práce.
Jazdil som toto http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=223_224&products_id=100724.
Použiteľné aj do veľmi ľahkého terénu.... Na asfalte rýchle, dobré, avšak pre mňa nevyhovujúce... Valivý odpor nízky, na asfalte držali v pohode, len sa mi moc nepáčilo ako rýchlo sa zadný zodral, ale jazdil som ho aj po lese takže 80% asfalt vydrží dlhšie podľa mňa... Na asfalt by som ti ich odporučil..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
začinam take mensie zjazdy..preco sa pitas???
mimochodom MaRCy odpovedal som ti ešte na jednu staršiu otázku ohľadom okuliarov neviem či je to ešte aktuálne a či si si to všimol
OBJEDNAL SOM MINIONI CO CO TO JE A ZVAST DOPREDU A DOZAHU TAKZE JE TO US F POHO
Objednal som Miniony od Maxxisu, zvlášť dopredu aj dozadu. Takže už je to v pohode.
Uff
hovori sa lahky DH
http://www.jumpsport.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=185&category_id=48&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=256
Použiteľné aj do veľmi ľahkého terénu.... Na asfalte rýchle, dobré, avšak pre mňa nevyhovujúce... Valivý odpor nízky, na asfalte držali v pohode, len sa mi moc nepáčilo ako rýchlo sa zadný zodral, ale jazdil som ho aj po lese takže 80% asfalt vydrží dlhšie podľa mňa... Na asfalt by som ti ich odporučil..