No tak dnes som zohnal leader fox dragstar vo velmi dobrom stave za 40 € tak uvidim co stoho vykuzlim ked to cele poskladam. len vidlu mam 100mm volaku santour ale neviem presne aku nahodim ju tam uvidim ako sa na nej bude jazdit a potom v buducnosti by som tam dal tak 130 alebo 150. ty tam mas aky zdvih?
docital som sa na forach ze kostra je stavana na 130 ze to je optimalne.a na tie moje lahke zjazdy to bude ako vysite. Ak by si vedel o nejakej slusnej vidle za slusnu cenu tak hod link. nieco si popozeram.
ako začiatočník by som sa popozeral po novom Dure na 20mm os.. dávnejšie som tie vidlice videl v bazári a išli za slušné ceny../80 +/- / + kamoš ju má a je fajn..
len ak môžem poznamenať, dávaj si bacha na podvodníkov, keďže si tu nový, lebo v poslednej dobre sa na bazároch vo veľkom od*báva..
zatial co som si objednal mi aj prislo. len jeden karenko ma sklamal. mal mi predat kostru haro zero 8 za 30 € a uz na nu cakam vyse dvoch tyznov a ani mi nezdviha tel ani neodpoveda na sms ani na mail.Takze absolutne neviem o co mu vlastne islo
RST určite neber..je to iba odpad..skôr by som popozeral nejaké DURO no na klasickú os..alebo ak do tých 150€, tak niečo od Marzocchi, prípadne RockShox
čaute, otváram túto starú tému, lebo idem skladať dirt bike. Využitie bude čisto iba na pump trackoch a nejakých tých dirt tratiach, príp. bikroskách. Z toho dôvodu uvažujem nad single speed a preto možno aj ten rám bez pätky by bol vhodnejší.
Čo ma ale trápi je veľkosť rámu. Viete mi poradiť aký rám mám hľadať na moju výšku 189cm ? Aj v inzercii aj na webe vidím iba 13", 14", 15" čo bude asi na moju výšku málo. Objavil som Dartmoor Two6player vo veľkosti L (ale iba nový), ale netuším či aj to nie je malé. Dík za rady.
u dirtov sa veľkosti líšia hlavne v dĺžke Top Tube, ale aj to iba u niektorých výrobcov, to L-ko bude ok, lebo aj tak asi nič väčšie (dlhšie) nezoženieš... a zasa aj BMX-kách jazdia típci čo majú blízko k 2m a bez problémov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.soof.sk/soofshop/eshop/36-1-RAMY/0/5/983-LEADER-FOX-COCAINE-samostatny-ram
len ak môžem poznamenať, dávaj si bacha na podvodníkov, keďže si tu nový, lebo v poslednej dobre sa na bazároch vo veľkom od*báva..
cyklisticke-obchody/pozor-dalsi-podvodnik-v-inzercii-t31040.html
Čo ma ale trápi je veľkosť rámu. Viete mi poradiť aký rám mám hľadať na moju výšku 189cm ? Aj v inzercii aj na webe vidím iba 13", 14", 15" čo bude asi na moju výšku málo. Objavil som Dartmoor Two6player vo veľkosti L (ale iba nový), ale netuším či aj to nie je malé. Dík za rady.