Nazdar, planujem kupit bike a potreboval by som poradit. Mam ich uz zopar vyhliadnutych tak som zvedavy ktory z nich by ste volili. Vopred upozornujem ze to nenisu ziadne dela ale len biky do 20k. Takze uvazujem nad: Merida Matts Miami, Merida Athens, Author Kinetic,Kellys Salamender a Trek 4500.
Potesilo by aj keby ste napisali ake mate skusenosti s tymito bicyklami.
(Stryko uspesne jazdi na Treku 4300 uz takmer 3 roky a zatial na nom menil akurat brzdove oblozenie, takze ja sa priklanam asi najviac k tomu Treku)
Vopred vďaka
skus dat ten trek do ruk niekomu kto mu pocas jazdy riadne nalozi a uvidis ci vydrzi tri roky... ...a aky bike si vybrat v cenovej kategorii do 20tis?...myslim ze taky co bude mat Deore, slusnu vidlu a hlavne ten ktory sa ti bude najviac pacit! ostatne na biku je v podstate v tejto cenovej kategorii to iste...
Tiez si myslim, ze v tejto cenovej kategorii by si sa mal sustredit hlavne na vidlu, deore vybava bude len plus a ten zvysok bude povacsinou rovnaky ... mozno by som sa priklonil k Treku alebo Meride, Kellys su mi z hlbky duse nesympaticke (nepytaj sa preco, ani sam tomu nerozumiem, len su mi proste absolutne nesympaticke) ... hlavne sa Ti ten bike musi pacit a musi sa Ti na nom dobre sediet ...
ja som mal vzdy slabost na biky ktore nie je tak casto vidat na cestach/v hore (proste nemusim tuctovky)-skus sa popozerat po znackach ako Schwinn, GT, Mongoose, Wheeler, Focus, Corratec, Orbea.Mne sa napriklad v tejto cenovej kategorii velmo paci Pells Razzer Pro ktory ma Deore dualy,XT salter,Truvativ kluky,Avid brzdy,Machy rafky-takze solidny zaklad a vidlu by som casom mozno vymenil za lepsiu-je tam uzamykatelna RST Omega TL http://www.suncycle.sk/inshop/pictures/ ... or_pro.jpg
Nazdar, planujem kupit bike a potreboval by som poradit. Mam ich uz zopar vyhliadnutych tak som zvedavy ktory z nich by ste volili. Vopred upozornujem ze to nenisu ziadne dela ale len biky do 20k. Takze uvazujem nad: Merida Matts Miami, Merida Athens, Author Kinetic,Kellys Salamender a Trek 4500.
(Stryko uspesne jazdi na Treku 4300 uz takmer 3 roky a zatial na nom menil akurat brzdove oblozenie, takze ja sa priklanam asi najviac k tomu Treku)
Vopred vďaka
No ked sa mi stihnes ozvat na mail tak este volaco lacnejsie by som ti vedel dohodit.Ale v ovela lepsej vybave.Samozrejme je to legalne.
Len na mail.
no ehm...co by som este k tomu dodal tychto tem uz bolo vela,tak len moje typy bikov z tohto roku a zhruba v tejto cenovej relacii: Specialized HARDROCK Comp Disc,Kona Blast,GT Avalanche 1.0...skus popozerat po akciach,alebo napis Trikimu.
Co sa tyka mojho Treku 4500,zatial celkom spokojnost,ma za sebou vyse 700km,tak by mal byt ako tak zabehnuty a zatial bez nejakych problemov,akurat ma sklamala ta vidla-Judy1,ale co som cakal od zakladnej vidly,vsak?To sa mi zda,ze moja zienka ma na svojom Arturovi Kinetic o trochu lepsiu-RST Gila TnL uzamykateľná (80mm).
Ale ked by som si mal vybrat este raz...tak asi z toho co som ti pisal vyssie.Myslim,ze som trochu preplatil,ale nelutujem,casom ho vymakam
Diky moc za vsetky prispevky. Este je tu jeden problemik. Ja som totiz dost vysoky - 194cm takze by som chcel este jednu radu. Asi aky velky ram by sa mi hodil? Ja viem ze to neni len v tych palcoch ale aj celkova geometria, ale tak zhruba. (nohu mam dlhu cca 100cm)
Inak ta Kona Blast sa mi pozdava a myslim ze aj pomer cena/vykon je ok. Len ta vidla -Marzocchi MZ comp- co to je zac, je to nejaka nizzsia alebo stredna trieda od toho vyrobcu? A akym sposobom tlmi? bo som pocul ze vidly s otvorenym olejovym "kupelom" su dobre. A co ten Author Kinetic?, ten sa mi tiez celkom pozdava, a moc ste ho nespominali.
Diky za rady
MZ Comp je vidla, ktorá sa predáva len s novými bajkmi. Je to pružina-elastomer. Pri mojich 70 kg išla max. 40 mm zo 105. Ak môžeš, vymeň pri kúpe biku.
Diky moc za vsetky rady a sorry ze som nenapisal skor ale nebol som doma.
nakoniec som sa rozhodol ze na tej mojej Deme este rok vydrzim ale buduci rok ma to uz urcite neminie.
Este raz diky.
Tak potom do buducnosti ti odporucam kupovat v lete najlepsie na jesen, lebo na zaciatku roka su vsetky nove modely predrazene(3-7000 v tvojej cenovej kategorii) A co sa tyka biku to by som ti odporucil Trek, lebo mas dozivotnu zaruku na ram
jezis kamo, ty si zastruhal...ze na zaciatku roka su biky predrazene ...nebude to skor naopak ze na konci roka sa robia vypredaje?
a inak ked sme pritom tak na konci roka su automaticky vypredaje.. a na zaciatku roka sa da dosiahnut zlava zavaznou objednavkou so zalohou..
takze ak sa chce vzdy sa da zohnat lacnejsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten trek ma tusim warzone, tak ti k nemu hadam povie viac.
Rock Shox J3
Deore/Deore LX
Avid - V
cca. 21.999,-
http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... -0-06.html
alebo SCOTTik
http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... 40-06.html
cca 19.999,-
Vopred vďaka
No ked sa mi stihnes ozvat na mail tak este volaco lacnejsie by som ti vedel dohodit.Ale v ovela lepsej vybave.Samozrejme je to legalne.
Len na mail.
Co sa tyka mojho Treku 4500,zatial celkom spokojnost,ma za sebou vyse 700km,tak by mal byt ako tak zabehnuty a zatial bez nejakych problemov,akurat ma sklamala ta vidla-Judy1,ale co som cakal od zakladnej vidly,vsak?To sa mi zda,ze moja zienka ma na svojom Arturovi Kinetic o trochu lepsiu-RST Gila TnL uzamykateľná (80mm).
Ale ked by som si mal vybrat este raz...tak asi z toho co som ti pisal vyssie.Myslim,ze som trochu preplatil,ale nelutujem,casom ho vymakam
Inak ta Kona Blast sa mi pozdava a myslim ze aj pomer cena/vykon je ok. Len ta vidla -Marzocchi MZ comp- co to je zac, je to nejaka nizzsia alebo stredna trieda od toho vyrobcu? A akym sposobom tlmi? bo som pocul ze vidly s otvorenym olejovym "kupelom" su dobre. A co ten Author Kinetic?, ten sa mi tiez celkom pozdava, a moc ste ho nespominali.
Diky za rady
MZ Comp je vidlica asi najnizsiej triedy od Marzocchi...bude to na 99% shitova vidla
nakoniec som sa rozhodol ze na tej mojej Deme este rok vydrzim ale buduci rok ma to uz urcite neminie.
Este raz diky.
a inak ked sme pritom tak na konci roka su automaticky vypredaje.. a na zaciatku roka sa da dosiahnut zlava zavaznou objednavkou so zalohou..
takze ak sa chce vzdy sa da zohnat lacnejsie