Mam taky problem s vyzuvanim plastov na mojom biku pocas jazdy. Kolesa mam s rafikom s vnutornou sirkou 28mm. Plaste mam vzadu MAXXIS high roller 2 2.3 a v predu MAXXIS minion dhf 2.3 oba bezdusove. Fukam tak 2.7/2.8 ale mam pocit ze pocas jazdy ked jazdim tvrdo tak to maju tendenciu vyzuvat sa. Este sa mi to sice nestalo ale viackrat som proste pokrcil plast tak ze na jednej strane som siel takmer po rafiku a tym padom som stratil stopu a nevedel som dobre ovladat bike. Naopak ked to nafukam viacej tak to zase klze. Nemate podobny problem ? Pripadne nejake tipy na riesenie. Diki.
posledný komentár: 17. 9. 2013 o 20:46
Je tu aj moznost, ze ti jednoducho pumpa neuakzuje spravny tlak (poskodeny manometer)
Myslim ze toto nebude problem. Fukavam na dvoch pumpach. Jednu doma a druhu v miesta kde pracujem. Jedna z tych dvoch pum*****ek je dokonca nova a ukazuju rovnako obe.
Akoze ani mne sa nikdy nestalo ze by som vyzul. No stalo sa mi raz ze som siel v kalnici trail, a v jednej klopke som tak pokrcil predny plast ze som nevedel udrzat stopu a vyletel som z trailu takmer priamo do stromu.. Tomuto sa chcem vyhnut. Len ma zaujimalo ci su nejake alternativy plastov mozno iny vyrobca alebo nejake hrubsie steny nech sa to nekrci. Skusim si to este odsledovat ako sa to sprava aj na nizsich tlakoch a ci len mam velke naroky a tvrdu techniku jazdy a cakam od tych plastov ze ma to viacej podrzi. Kazdopadne dik za hinty.