Pred par dnami som predal svojho Freddyho a rozhodol som sa postavit si do-it-all bike s ktorym budem jazdit Am/EN, rohatku a sem tam nejaky bikepark ako napr semmering. Samozrejme chcem na nom dost slapat. Svoj vyber ramov som zuzil na tieto tri:
Cube Fritzz
Specialized Enduro 2006
Rocky Mountain Slayer SXC
Cital som tu uz vela tem o do it all bikoch ale v ziadnej sa nerozoberali konkretne tieto ramy. Takze by som sa chcel spytat na vase skusenosti ktori ste niektory z nich jazdili. Zaujimali by ma vase pocity, pripadne nedostatky na ktore vam vadili. Pripadne mi poradte ze ktory by bol zhruba najlepsi pre moje vyuzitie. Cena ramov za ktoru sa daju zohnat je +- rovnaka od 400 do 600e, ale s tym ze mozno sa bude dat kupit fungel novy Fritzz s tlmicom za 600e rocnik 2009 alebo 2010 (ale neni to vsak na 100% iste)
Ktory ram z nich by ste uprednostnili a preco?
Diki za odpovede.
posledný komentár: 11. 3. 2018 o 18:24
Zle predosle skusenosti ?
Neviem co naznacujes tym spagetovym charakterom. Pls vysvetli.
@sunto: Kludne kup fritzz. Krasne to ide hore a este krajsie dole. Za ten penaz neni o com.
RM sa mi tiez pacia, len trosku overpriced.
Spesl - neviem ako jazdia, ale z principu si spesla nikdy nekupim. Nemam rad big ass korporacie.
Takze co sa tyka vyberu tak ma zacina odradzat od speslu a slayera ten vek. Predsa len 5-6 rocny ram asi bude mat daco za sebou. Silno uvazujem nad tym, ze asi poriesim toho fritzzka ale od niekial z inzercie.