Force, čo tak niekedy vyraziť spolu. Ja som z Družstevnej a keď idem do Prešova, zvyknem chodiť cez Obišovce. Dnes som spravil Družstevná-Kechnec (benzínka)-Družstevná. Osobitne som si stopol čas od konca KE (pred odbočkou na Valaliky) po pumpu v Kechneci. Smerom na Kechnec som išiel celý čas proti hnusnému vetru, výsledkom čoho bola priemerka iba smiešnych 33,1 km/h. Pri pumpe som musel vypustiť tekutiny, ale potom som hneď išiel naspäť do KE. V podstate celú cestu späť som šiel medzi 40 a 50 km/h. Celková priemerná rýchlosť 38 km/h. Prešov a spať robím zvyčajne okolo 33 km/h priemer. Ak jazdíš pomalšie, prispôsobím sa. Ak rýchlejšie, sorry. Mám za sebou prvý mesiac jazdenia za celý môj život, takže zatiaľ som rád, že spravím aspoň tých 33 km/h do Prešova a spať. Čiže ak ťa nebaví stále chodiť osamote, ozvi sa.
Cougar, no dvaja chlapci v tom mori cyklistov, to ma veru nepresvedčilo...to bude asi tým, že som tam tiež žiadneho nestretol, takže asi také terno to nebude... ten bent tam aspoň odvezieš autom, ale čo ten zázračný velomobil, s tým môžeš chodiť tak maximálne okolo domu...
Zrejme ani toto ťa nepresvedčí, ale predsa to skúsim:
Quest má šírku 75cm, takže na strechu bežného osobného auta vojdu vedľa seba 2 velomobily. Pripoj si za auto nejaký schopný vozík a odvezieš 4 velomobily + 4 ľudí. Takto chodia velomobilisti na preteky.
no neviem, ako počítam, tak počítam, na streche toho auta bol len 1...a ten vozík pre 4 si radšej ani nechcem predstaviť
Bez urážky... si nejako mentálne handicapovaný? Napísal som, že jeden Quest má šírku 75cm, dva majú 2x75=150cm alebo 1,5m. Preto na strešný nosič so šírkou 150cm vojdú dva vedľa seba. Ďalšie dva vojdú na prívesný vozík. 2+2=4, preto jedno osobné auto s prívesným vozíkom je schopné odviezť 4 (slovom štyri) velomobily. Sčítavanie jednomiestnych čísel väčšinou pochopia už deti na prvom stupni ZŠ. Ako vidím, možno by si mal oprášiť zošity zo základky a zopakovať si základné matematické operácie...
Katko, každé bežné auto je širšie ako 1,5 metra. A väčšie SUV typu Land Cruiser majú šírku 1,9 metra. Tuším, že dva velomobily s celkovou šírkou 1,5 metra nebudú prečnievať zo žiadneho bežného auta typu ŠKODA Ochcávia. Ak neveríš, choď si zmerať šírku svojho auta. A na tej fotke nie je Quest...
jediné auto o ktoré by som to priviazal je smetiarske a tam by sa ich zmestilo dosť však je to hnusné a na strechu auta sa v pohode zmestia 4 normálne bicykle čiže dalšia nevýhoda krabice...
Neviem ako tvoja logika, ale tá moja mi hovorí, že ak má auto celkovú šírku 1,8 metra, tak dva velomobily s celkovou šírkou 1,5 metra z neho nebudú prečnievať. Je tu niekto taký, kto si myslí, že 1,5 metra je VIAC ako 1,8 metra??? To, že si nenašiel fotku s dvoma Questmi na streche auta, neznamená, že sa to nedá.
Aj šimpanz si vie prepočítať, že na 1,8 metra široké auto dáš v pohode 1,5 metra široké velomobily. Iba tvoj mozoček to akosi nedokáže spracovať. Úprimne ľutujem tvoju ženu alebo priateľku... Po smrti budú určite vyhlásené za sväté!
Este k tej sirke auta aby sa to tuto panovi C. lahsie hladalo skus to hladat v tzv. blueprintoch.
Kazde jedno auto, ma podvozok sirsi ako je strecha, v tych bueprintoch najdes rozmery strechy, najvacsie ktore ma napadlo bol Hummer H1, tam som nasiel rozmer strechy v sirke 1760 mm. No napriklad taka beznejsia Fabia uz je trochu ina kategoria ..
- navrhujem vytvorit tomu vlastnu temu, kedze ako bolo viackrat spomenute nema to s nazvom temy nic spolocne. Pripadnym zaujemcom o skatule by to mohlo pomoct
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zrejme ani toto ťa nepresvedčí, ale predsa to skúsim:
http://www.youtube.com/watch?v=d-oBALsptzM
Quest má šírku 75cm, takže na strechu bežného osobného auta vojdu vedľa seba 2 velomobily. Pripoj si za auto nejaký schopný vozík a odvezieš 4 velomobily + 4 ľudí. Takto chodia velomobilisti na preteky.
Bez urážky... si nejako mentálne handicapovaný? Napísal som, že jeden Quest má šírku 75cm, dva majú 2x75=150cm alebo 1,5m. Preto na strešný nosič so šírkou 150cm vojdú dva vedľa seba. Ďalšie dva vojdú na prívesný vozík. 2+2=4, preto jedno osobné auto s prívesným vozíkom je schopné odviezť 4 (slovom štyri) velomobily. Sčítavanie jednomiestnych čísel väčšinou pochopia už deti na prvom stupni ZŠ. Ako vidím, možno by si mal oprášiť zošity zo základky a zopakovať si základné matematické operácie...
ešte som našiel toto, také menšie no...ale aj tam...no neviem
Aj šimpanz si vie prepočítať, že na 1,8 metra široké auto dáš v pohode 1,5 metra široké velomobily. Iba tvoj mozoček to akosi nedokáže spracovať. Úprimne ľutujem tvoju ženu alebo priateľku...
Cougar daj video z youtube, ked si z nich taky nadrzany ako niekto ma na streche dve skatule.
Inak neviem kto tu je retard, ale este par prispevkov toho velomobil maniaka a budeme mat vsetci jasno
bud to hodit do vody alebo pouzit ako cln
PS: Niekto by tu mohol napísať "Mein Kampf".
Kazde jedno auto, ma podvozok sirsi ako je strecha, v tych bueprintoch najdes rozmery strechy, najvacsie ktore ma napadlo bol Hummer H1, tam som nasiel rozmer strechy v sirke 1760 mm. No napriklad taka beznejsia Fabia uz je trochu ina kategoria ..
Ale kludne pokracuj, zacina sa mi to pacit
- navrhujem vytvorit tomu vlastnu temu, kedze ako bolo viackrat spomenute nema to s nazvom temy nic spolocne. Pripadnym zaujemcom o skatule by to mohlo pomoct