Force, čo tak niekedy vyraziť spolu. Ja som z Družstevnej a keď idem do Prešova, zvyknem chodiť cez Obišovce. Dnes som spravil Družstevná-Kechnec (benzínka)-Družstevná. Osobitne som si stopol čas od konca KE (pred odbočkou na Valaliky) po pumpu v Kechneci. Smerom na Kechnec som išiel celý čas proti hnusnému vetru, výsledkom čoho bola priemerka iba smiešnych 33,1 km/h. Pri pumpe som musel vypustiť tekutiny, ale potom som hneď išiel naspäť do KE. V podstate celú cestu späť som šiel medzi 40 a 50 km/h. Celková priemerná rýchlosť 38 km/h. Prešov a spať robím zvyčajne okolo 33 km/h priemer. Ak jazdíš pomalšie, prispôsobím sa. Ak rýchlejšie, sorry. Mám za sebou prvý mesiac jazdenia za celý môj život, takže zatiaľ som rád, že spravím aspoň tých 33 km/h do Prešova a spať. Čiže ak ťa nebaví stále chodiť osamote, ozvi sa.
Pán Sherlock, ja viem, že strecha je užšia ako šírka auta v najširšom bode (od spätného zrkadla po druhé spätné zrkadlo). Rozšíriť strešný nosič je otázkou max. jednej hodinky. Ja som celý čas písal o CELKOVEJ šírke auta, ktorá je takmer u všetkých áut väčšia ako 1500mm. Dva velomobily budú prečnievať zo strechy, ale nebudú zasahovať ďalej ako spätné zrkadlá, to znamená, že nebudú širšie ako auto. Celková hmotnosť dvoch velomobilov bude okolo 60kg, čo tiež nemôže poškodiť strechu auta. Ja osobne tu nevidím žiadny technický problém. Stačí rozšíriť strešný nosič... That's all.
nerád by som aby sa to tu zvrhlo a začali sa používať nejaké vulgarizmy a pod...inak akurát oprašujem zošity z matiky...
To je super. Skús sa v tom trochu poprehrabovať, či tam náhodou nenájdeš úlohu typu:
"Milí žiaci. Máte pred sebou auto. To má celkovú šírku 1800 mm. Na strechu chcete naložiť dva velomobily. Každý z nich má šírku 750 mm. Ak ich uložíte na strešný nosič tesne vedľa seba, budú mať celkovú šírku 1500 mm. Otázka teda znie: Budú širšie ako auto v najširšom bode???"
Cougar, ešte mi napadlo, vojde mi ten velomobil do výťahu v paneláku?
inak najprv neurážaj niekoho ženu a pod...to je úbohé...
Ja som ju neurážal, ja som jej vyjadril obdiv.
Do klasického malého panelákového výťahu ti velomobil nevojde. Najlepšie je bývať na prízemí, prípadne na prvom poschodí. 30 kg sa síce dá vyniesť aj na deviate poschodie, ale nechcel by som to opakovať každý deň... Takže treba bývať buď na prízemí v paneláku, alebo v rodinnom dome.
treba sa vzit do reality, vyrazit na cestu a pozret sa na com sa vozia ludia na slovensku... rekumbenty a velomobily to urcite nie su (aj keby tak v extremnej mensine)
Takže treba bývať buď na prízemí v paneláku, alebo v rodinnom dome.
no len kto by chcel bývať na prízemí kvôli velomobilu, ale ok, ja bývam na 4-tom ...len čo keď sa do toho zblázni celá rodina, kam ich dáme? bike dám v pohode na stenu, prípadne na stojan ale toto?
no len kto by chcel bývať na prízemí kvôli velomobilu, ale ok, ja bývam na 4-tom ...len čo keď sa do toho zblázni celá rodina, kam ich dáme? bike dám v pohode na stenu, prípadne na stojan ale toto?
Celá rodina? Počuj, ty si nejaký prachatý... Šírka 75cm, výška približne rovnaká. Stačí ho oprieť o stenu tak, že ho postavíš na "nos" (to je predná časť velomobilu). Potom ti bude na podlahe zaberať plochu 75x75 cm, čo je menej ako 1m2. Ja by som to v byte riešil takto. Samozrejme, je lepšie mať garáž.
a dať ho do spálne, či do obývačky? teraz normálne neviem...do šatníka nám už nevojde...garáž nemám a ani sa nechystám si ju kúpiť...mám to ťažké no...
a dať ho do spálne, či do obývačky? teraz normálne neviem...do šatníka nám už nevojde...garáž nemám a ani sa nechystám si ju kúpiť...mám to ťažké no...
Môžeš ho používať aj namiesto postele. Na rozdiel od klasiky sa v ňom celkom dobre dá vyspať. Akurát sex sa v tom prevádzkuje ťažšie. A zároveň ušetríš miesto, lebo nebudeš potrebovať posteľ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale, ale. Pánovi praskli nervy.
To je super. Skús sa v tom trochu poprehrabovať, či tam náhodou nenájdeš úlohu typu:
"Milí žiaci. Máte pred sebou auto. To má celkovú šírku 1800 mm. Na strechu chcete naložiť dva velomobily. Každý z nich má šírku 750 mm. Ak ich uložíte na strešný nosič tesne vedľa seba, budú mať celkovú šírku 1500 mm. Otázka teda znie: Budú širšie ako auto v najširšom bode???"
Ja som ju neurážal, ja som jej vyjadril obdiv.
Do klasického malého panelákového výťahu ti velomobil nevojde. Najlepšie je bývať na prízemí, prípadne na prvom poschodí. 30 kg sa síce dá vyniesť aj na deviate poschodie, ale nechcel by som to opakovať každý deň... Takže treba bývať buď na prízemí v paneláku, alebo v rodinnom dome.
nie pán len uviedol tvoju diagnózu
Dám ti malú nápovedu: 1500 je menej ako 1800.
dosli ti argumenty?
nedavaj tu nemecke videa, nikoho to nezaujima
treba sa vzit do reality, vyrazit na cestu a pozret sa na com sa vozia ludia na slovensku... rekumbenty a velomobily to urcite nie su
no len kto by chcel bývať na prízemí kvôli velomobilu, ale ok, ja bývam na 4-tom
Nevadí, ja to chápem. Pán mal určite ťažké detstvo...
Celá rodina?
Tak teraz si ma fakt nasral. Hneď zajtra si idem kúpiť Fábiu a dva velomobily a potom uvidíš, či sa dá alebo nedá.
OT príspevky? Ukáž mi aspoň jeden jediný v tomto vlákne...
Nie, len som sa zľakol, lebo bola holá. Čo konkrétne chceš vedieť? Ak viem, rád odpoviem.
Môžeš ho používať aj namiesto postele. Na rozdiel od klasiky sa v ňom celkom dobre dá vyspať. Akurát sex sa v tom prevádzkuje ťažšie. A zároveň ušetríš miesto, lebo nebudeš potrebovať posteľ.