Force, čo tak niekedy vyraziť spolu. Ja som z Družstevnej a keď idem do Prešova, zvyknem chodiť cez Obišovce. Dnes som spravil Družstevná-Kechnec (benzínka)-Družstevná. Osobitne som si stopol čas od konca KE (pred odbočkou na Valaliky) po pumpu v Kechneci. Smerom na Kechnec som išiel celý čas proti hnusnému vetru, výsledkom čoho bola priemerka iba smiešnych 33,1 km/h. Pri pumpe som musel vypustiť tekutiny, ale potom som hneď išiel naspäť do KE. V podstate celú cestu späť som šiel medzi 40 a 50 km/h. Celková priemerná rýchlosť 38 km/h. Prešov a spať robím zvyčajne okolo 33 km/h priemer. Ak jazdíš pomalšie, prispôsobím sa. Ak rýchlejšie, sorry. Mám za sebou prvý mesiac jazdenia za celý môj život, takže zatiaľ som rád, že spravím aspoň tých 33 km/h do Prešova a spať. Čiže ak ťa nebaví stále chodiť osamote, ozvi sa.
Nebudem predsa kupovať Fábiu, keď Questy mi prídu až o 5 mesiacov...
Počuj, Katka, máš viac príspevkov na fóre ako ja chlpov na celom tele. Možno budeš vedieť poradiť...
Konajú sa aj v KE alebo PO alebo MI nejaké amatérske cestné preteky? Vieš mi dať nejaký link, nech sa na to pozriem? Chcel by som potom informovať u organizátorov, či sú tam nejaké obmedzenia, čo sa týka bicyklov. Dík.
Počuj, Katka, máš viac príspevkov na fóre ako ja chlpov na celom tele. Možno budeš vedieť poradiť...
Konajú sa aj v KE alebo PO alebo MI nejaké amatérske cestné preteky? Vieš mi dať nejaký link, nech sa na to pozriem? Chcel by som potom informovať u organizátorov, či sú tam nejaké obmedzenia, čo sa týka bicyklov. Dík.
tak ale včera si nám sľuboval Fabinhu a dnes len vykrúcačky...o 5 mesiacov si na to ani nespomeniem...
odkazov na preteky na východe je tu kopec, dokonca aj táto téma je v tej sekcii...
Hm, napríklad taký Sereďmaratón vyzerá dobre. Pozerám, že v roku 2011 bol najlepší čas pod tri hoďky, čo je priemerná rýchlosť tesne nad 40 km/h. Na Queste by to bola malina, ale na bente by som ich možno nedal, keby som išiel celý čas sólo.
Hm, napríklad taký Sereďmaratón vyzerá dobre. Pozerám, že v roku 2011 bol najlepší čas pod tri hoďky, čo je priemerná rýchlosť tesne nad 40 km/h. Na Queste by to bola malina, ale na bente by som ich možno nedal, keby som išiel celý čas sólo.
Pocuj, neviem sice, ze co beries, ale vyzera to na kvalitny matros Pride mi to tak na zaklade poslednych prispevkov, ze si musel mat v tej skatuli dost vaznu havariu ( na hlavu ).
Ako si sam pisal jazdis vseho vsudy 2 mesiace, tu porovnavas zdanlivo neporovnatelne ( to ako keby si porovnaval formulu s fabiou ), ked si tak trufas prihlas sa na nejake preteky v tej skatuli.
Na štarte by som im nechal náskok. Zo zvedavosti som napísal mail organizátorom Sereďmaratónu, tak uvidíme, či sa na Slovensku dá zúčastniť takého preteku na bente. Ale akože klobúk dole pred nimi. 40 km/h je slušná priemerka.
Pocuj, neviem sice, ze co beries, ale vyzera to na kvalitny matros Pride mi to tak na zaklade poslednych prispevkov, ze si musel mat v tej skatuli dost vaznu havariu ( na hlavu ).
Ako si sam pisal jazdis vseho vsudy 2 mesiace, tu porovnavas zdanlivo neporovnatelne ( to ako keby si porovnaval formulu s fabiou ), ked si tak trufas prihlas sa na nejake preteky v tej skatuli.
Preboha, veď na Queste dá priemerku 40 aj 70-ročný vyschnutý dedo. Ty fakt nemáš predstavu, aké sú tie stroje rýchle... Trasa má 123km a 990 výškových metrov. Nemali by šancu. Ani celý pelotón.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Svoj nemám nafotený, takže len z netu:
http://www.flyingfurniture.com.au/shop/product/optima-cougar-2626-highracersport-2012-model
http://www.performer.com.tw/2010/user/product_2.php?wp=05&sno=00427
Tento je ešte rýchlejší a má 28" kolesá, takže je tam široký výber kolies a plášťov.
Kvôli jednej maličkosti. Zatiaľ nemám krabicu.
tak ale včera si nám sľuboval Fabinhu a dnes len vykrúcačky...o 5 mesiacov si na to ani nespomeniem...
odkazov na preteky na východe je tu kopec, dokonca aj táto téma je v tej sekcii...
ale, že si ma tak pekne oslovil... http://www.maratony.eu/index.htm
Nevyhodím tri litre za bike, na ktorom zajazdím trikrát za rok. To by boli drahé preteky...
Pocuj, neviem sice, ze co beries, ale vyzera to na kvalitny matros
Ešte otázka - bicykel je bike, tak taká trojkolka bude trike?
Preboha, veď na Queste dá priemerku 40 aj 70-ročný vyschnutý dedo. Ty fakt nemáš predstavu, aké sú tie stroje rýchle...
Ešte otázka - bicykel je bike, tak taká trojkolka bude trike?
Jo. Ale aby to odlíšili od nekapotovaných trikov, dali tomu názov velomobil.
No to mi je jasné, Einstein.