Recenzie na Blizzard su taktiez schopne a tak by som sa chcel este poradit s vami, co si o tom myslite, popr. ak mate chut ponuknite nejaku alternativu.
Dik za rady
http://rockmachine.us/sk/bikes/detail/318
otazka je ale, aku velkost by bolo vhodne zobrat. bude 19 stacit, ci ist az do 21? moja vyska je 185 cm, inseam 86.5 cm, vaha okolo 75 kg
V ramci tej vole som si stale neni isty, ci mam ten problem aj ja. Casto mi tam nieco puka, ale fakt nejak neviem identifikovat, ze odkial, skusal som aj pri stlacenych brzdach poriadne zabrat do pedalov, ale nejak som nic nepostrehol. Ale pre istotu by som chcel aj tak poprosit, ci by bolo mozne, ze by pan svokor pripadne vysustruzil jeden par navyse, samozrejme by sme sa nejak dohodli. Asi je fakt lepsie si to takto vyriesit, aj ked to cloveka nasere, radsej nech je s tym pokoj. Dik.
Jesen klope na dvere, viem, ze v tomto segmente sa moc blatniky nenosia, ale osobne som nerad zasvineny od blata, tak vas mozno inspirujem mojou volbou, aj ked nie uplne cenovo vhodne nastavenou za pokaslane plasty: Front & Rear Mudhugger Pack (zadny je sice trosku otrasny, ale funkcnost je pre mna prvorada)
Chel by som som poprosit radu, lebo ma strasne vytaca megadlhy bowden od teleskopky, ci niekto neviete, ako by sa to dalo najjednoduchsie skratit, fakt je mrte mrte dlhy..
dikes
capicka osky naboja... to coje to mi nic nehovori :/
este by som sa chcel opytat, ako silno prosim vas zatahujete capicku osky naboja do ktorej sa vsuva rychloupinak? Menil som plaste a dnes som si vsimol, ze ta vrchna capicka(cierny klobucik) v strede na strane brzdoveho kotuca bola uplne na volno. Niekde som cital, ze dotiahnut, az kym sa dotkne loziska a potom stvrt otacky spat a v dalsom videu som videl, ze chlapik to normalne dotiahol, ale nie moc silno. Tak som to dotiahol, tak jemne.
A este k tomu rychloupinaku nema byt nahodou tiez taky zubaty protikus, tiez som si vsimol, ze mi to uz vydralo zelenu farbu z ramu..
Btw gumy som dal nakoniec od Specky, Purgatory 2,3 dozadu, tiez som rozmyslal, ze ju dam aj dopredu, ale nakoniec som zvolil Butchera 2,3, tak som zvedavy, co to urobi oproti tym default Nobby Nicom. A duse som tam dal Maxxis Freeride s 1,2mm hrubou stenou (tazke jak hovado).
dikes
Ine pukanie ste na blizzarde nikto nezaznamenal?
dikes.
posledný komentár: 4. 6. 2013 o 11:00