Caute, rozmyslam nad nejakym AM okolo 2000€ a narazil som na tuto vecicku. Doteraz som bol rozhodnuty pre Lapierre Zesty AM 327, ale pri RM u mna zahrala nizsia cena a teleskopka.
Recenzie na Blizzard su taktiez schopne a tak by som sa chcel este poradit s vami, co si o tom myslite, popr. ak mate chut ponuknite nejaku alternativu.
Dik za rady
ten spodny zadny cap sa da dotiahnut ked zhodis presmyk, je to celkom rychle, jeden srobik. no a ten velky predny cap sa mi podarilo nejakym zazrakm dotiahnut na tych 20 nM aj bez toho aby som sa k tomu z druhej strany dostal, proste asi to uz malo dostatocne velke trenie na to aby sa to nepretacalo.
capicka osky naboja... to coje to mi nic nehovori :/
asi som to zle nazval, ked sa zhodi dole zadne koleso, tak na strane kotuca, je v strede, taky cierny klobucik so zavitom, okolie toho tru axlu, zadotiahol som to len tak jemne, kvazi rukou.
Chel by som som poprosit radu, lebo ma strasne vytaca megadlhy bowden od teleskopky, ci niekto neviete, ako by sa to dalo najjednoduchsie skratit, fakt je mrte mrte dlhy..
dikes
vsak v navode na instalaciu tej teleskopky bolo presne popisane ze ako si urcit spravnu dlzku. ja som to horko tazko odstipol kombinackami ale nie je to idealne. najcistejsie je to asi karbobruskou s rezacim kotucom, spravi to krasny cisty rez ale teraz som nemal k dispozicii...
tak bike mam po garancke, co sa tyka pristupu ludi zo slogeru, tak to bolo na jednicku, nebol problem dohodnut sa na vyzdvihnuti bajku mimo pracovnych hodin. co sa tyka problemu "vole" v spodnom zadnom cape, tak vedeli o tom, bohuzial vymenili len osku za nerezovu. trosku to pomohlo ale stale je tam vola, jazdit sa na tom sice da ale bojim sa ze sa to bude casom zvacsovat. btw tvrdili ze podla vyrobcu (rock machine) je mensia vola v tom cape normalna... no mne sa nezda ze by bola akakolvek viditelna vola v poriadku. kazdopadne uz som to prebral so svokrom (sustruznik) a cez zimne mesiace spravime puzdierka na mieru a snad to bude uz v poriadku.
musiet nemusim, jazdit sa na tom da v pohode, a ak by sa mi chcelo tak by som to mohol znova reklamovat a mozno by tam uz aj tie puzdra vymenili... ale jednoduchsie pre mna bude poriesit to cez zimu so svokrom, je fakt sikovny sustruznik.
nameless_one, gratulujem ku garancke, ja som este nebol, ale chystam sa coskoro.. Bowden uspesne skrateny o 20cm, nakoniec som si kupil na to klieste a parada. Krasne to smyklo, aj ked ako do masla sa to zase nazvat neda.
V ramci tej vole som si stale neni isty, ci mam ten problem aj ja. Casto mi tam nieco puka, ale fakt nejak neviem identifikovat, ze odkial, skusal som aj pri stlacenych brzdach poriadne zabrat do pedalov, ale nejak som nic nepostrehol. Ale pre istotu by som chcel aj tak poprosit, ci by bolo mozne, ze by pan svokor pripadne vysustruzil jeden par navyse, samozrejme by sme sa nejak dohodli. Asi je fakt lepsie si to takto vyriesit, aj ked to cloveka nasere, radsej nech je s tym pokoj. Dik.
Jesen klope na dvere, viem, ze v tomto segmente sa moc blatniky nenosia, ale osobne som nerad zasvineny od blata, tak vas mozno inspirujem mojou volbou, aj ked nie uplne cenovo vhodne nastavenou za pokaslane plasty: Front & Rear Mudhugger Pack (zadny je sice trosku otrasny, ale funkcnost je pre mna prvorada)
Brcinskij jasne ked uz to budeme robit tak spravim si aj ja pre seba nejake do zasoby tak mozem spravit aj pre teba navyse, lenze neviem ci ti to pomoz,e totiz idealne by bolo spravit to na mieru pre tej tvoj bajk, tam mozu byt mierne odchylky (z vyroby). mimochodom po tej garancke som bol na dvoch vyjazdoch a momentalne nic nepukalo ani nepraskalo, ale zase nejak extra som tomu nedaval zabrat
Brcinskij jasne ked uz to budeme robit tak spravim si aj ja pre seba nejake do zasoby tak mozem spravit aj pre teba navyse, lenze neviem ci ti to pomoz,e totiz idealne by bolo spravit to na mieru pre tej tvoj bajk, tam mozu byt mierne odchylky (z vyroby). mimochodom po tej garancke som bol na dvoch vyjazdoch a momentalne nic nepukalo ani nepraskalo, ale zase nejak extra som tomu nedaval zabrat
ozivim tuto temu, hladam novy bike a zatial pomer cena/vybava vychadza najlepsie RM blizzard 70-29, nakolko mozem mat nanho zlavu 20% a teda za 1760 http://rockmachine.us/sk/bikes/detail/318
otazka je ale, aku velkost by bolo vhodne zobrat. bude 19 stacit, ci ist az do 21? moja vyska je 185 cm, inseam 86.5 cm, vaha okolo 75 kg
podla infa od oficialneho dovozcu, 21 je nie zatial v plane vyroby. a ak porovnavam geo 19 RM voci L-ku canyonu nerve al 29, tak v tych geo nie je velmi velky rozdiel, takze 19 by mala stacit aj podla info aj podla geo http://issuu.com/ivovydra/docs/rm-katalog_016en strana 100
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
capicka osky naboja... to coje to mi nic nehovori :/
Chel by som som poprosit radu, lebo ma strasne vytaca megadlhy bowden od teleskopky, ci niekto neviete, ako by sa to dalo najjednoduchsie skratit, fakt je mrte mrte dlhy..
dikes
V ramci tej vole som si stale neni isty, ci mam ten problem aj ja. Casto mi tam nieco puka, ale fakt nejak neviem identifikovat, ze odkial, skusal som aj pri stlacenych brzdach poriadne zabrat do pedalov, ale nejak som nic nepostrehol. Ale pre istotu by som chcel aj tak poprosit, ci by bolo mozne, ze by pan svokor pripadne vysustruzil jeden par navyse, samozrejme by sme sa nejak dohodli. Asi je fakt lepsie si to takto vyriesit, aj ked to cloveka nasere, radsej nech je s tym pokoj. Dik.
Jesen klope na dvere, viem, ze v tomto segmente sa moc blatniky nenosia, ale osobne som nerad zasvineny od blata, tak vas mozno inspirujem mojou volbou, aj ked nie uplne cenovo vhodne nastavenou za pokaslane plasty: Front & Rear Mudhugger Pack (zadny je sice trosku otrasny, ale funkcnost je pre mna prvorada)
http://rockmachine.us/sk/bikes/detail/318
otazka je ale, aku velkost by bolo vhodne zobrat. bude 19 stacit, ci ist az do 21? moja vyska je 185 cm, inseam 86.5 cm, vaha okolo 75 kg