rád by som si kúpil nejaké voľné softsheel nohavice na bike teraz v chladnejšom počasí. cenový strop do 80€, parametre aspoň 5000 vodeodolnosť aj priedušnosť. nejako neviem nič rozumné nájsť. Viete mi poradiť, máte skúsenosti?
Ak hľadáš dobrý pomer cena/výkon, tak jedine niečo od značky Endura. Skúsenosť mám len so Singletrack-mi, za tie prachy sú super, no jediné čo mi vadí sú trocha odfláknuté suché zipsy. Na SR ich môžeš zohnať na: http://endurashop.sk/
Z tvojich požiadaviek by si mohol zohnať zo zahraničia tieto (tuším ich aj v bazári niekto predáva za 25€), no skoro do limitu 80€ by si už mohol mať aj s poštovným tieto s 10000 vodeodolnosť a priedušnosť.
Ani jedny nohavice však nemajú cyklo vložku, preto je dobré pod ne dať nejaké elasťáky s vložkou.
priedisnost 5000 je zufalo malo hlavne na bike, budes sa v tom velmi potit 10 000 je minimum s 15 000 sa uz celkom da zit. radsej by som na tvojom mieste singletracky ktore maju teflonovu upravu a su voduodpudive (nevydrzia vytrvaly dazd) avsak priedusnost je zachovana
jj, davam hlas Singletrackom. Sam ich vozim aj v tejto kose (-12°C, 30 km/h vietor, pod gate craft spodare). Neprefukne ich a spotim sa v nich az tak nad 15°C. Vtedy uz ale davno nosim trojstvrtaky. Aj ked staci vtedy otvorit zipsy na stehnach a je to potom v pohodke...
je pravda že 5000 je žalostne málo no ja niesom žiaden vrcholový športovec. Po endurách som už dávnejšie pokukoval no nevedel so sa rozhúpať. Takže si musím naplánovať cestu do Nitry aby som ich vyskúšal a prípadne aj kúpil. Ak má ešte niekto skúsenosti dajte vedieť rád si niečo prečítam
Mam osobne Endura singletrack z Biskupic.
Velkost L,mozem odporucit.Dobre sa nosia,daju sa dole nastavit na suchy zips velkost sirka.
Tak isto v pase na bokoch 2 stahovacky v pase a jedna v predu,plus zapinanie na cvok.
Sitie,svy kvalitne silne,kolenacky.Niektore casty su pruzne.Ako aj material.V zadu na krizoch su este vyvysene pas niakej elastickej gumy materialu.Takze kryju,chrania spodnu cast chrbtu.
V chladnom pocasi odporucam pod ne termo.
Nevyhody niekomu mozu padat,posuvat sa dolu trocha nakolko nemaju opasok.Da sa riasit s trakmi.
Kto ma viac siroke hore stehna mozu sa zdat trocha menej volne hore.Da sa riesit rozopnutym hornych zipsov.Ale mozno moj sub.pocit.
Kaloty Endura singletrack sa daju nosit len tak a dobre vyzeraju lepsie dokonca ako niake modne ci ine sportove dokonca.
Este doplnym dobre v predu ako aj vzadu velke vacky.Dokonza v predu jeden schovany na zips mensi.Takze penazenka,mobil neny problem.Ako aj niaky keks do zadnych nakolko nevadia pri sedeny.
Odporucam vyberat medzi L,XL podla vysky.Snad pomoze pri vybere.
ja mam 1,79m a mam velkost M, dokonca teraz mi aj trosku padaju. L-ka by mi boli velke. Preto odporucam vyskusat! Ja som si dal na ne nasit putka na opasok
Ja som si ich kupoval za pomoci tabuľky (veľkosť L - 1,87m) a sadli ako riť na šerbeľ. No je pravda, že nie je nad osobné odskúšanie (s bundou od Endury som sa až tak dobre netrafil). Osobne sa mi na Singletrack-och najviac páči spodok na zips - využijú najmä tí, čo nosia chrániče na nohy. Nedá mi nereagovať ešte na to padanie, museli ste kúpiť jedine zlú veľkosť. Veď na páse sú 2 popruhy, s ktorými sa dajú krásne upraviť na mieru. Škoda len že si nedali viac záležať na tých suchých zipsoch, ten kúsok nite naviac by ich určite nezabil...
Aj ja vlastnim Singletracky, ale na bajk ich nepouzivam, skor na volne nosenie. Mam k nim jedinu vytku - uz po cca mesiaci nosenia prestali fungovat suche zipsy...
Problem je asi v kvalite, najskor drzali dobre, ale po cca mesiaci nepravidelneho nosenia prestali drzat aj tie vo vreckach aj tie dole... opticky vyzeraju stale rovnako.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z tvojich požiadaviek by si mohol zohnať zo zahraničia tieto (tuším ich aj v bazári niekto predáva za 25€), no skoro do limitu 80€ by si už mohol mať aj s poštovným tieto s 10000 vodeodolnosť a priedušnosť.
Ani jedny nohavice však nemajú cyklo vložku, preto je dobré pod ne dať nejaké elasťáky s vložkou.
Tu sú väčšinou cyklisti a batôžkári, ktorý v zime holdujú dlhým cyklistickým nohaviciam, tzv. čapákom.
Otazka pre tych co ich maju:
Nechytaju sa vam do pily? Su v oblasti clenku dost uzke popr. pevne aby sa tam nechytali?
Velkost L,mozem odporucit.Dobre sa nosia,daju sa dole nastavit na suchy zips velkost sirka.
Tak isto v pase na bokoch 2 stahovacky v pase a jedna v predu,plus zapinanie na cvok.
Sitie,svy kvalitne silne,kolenacky.Niektore casty su pruzne.Ako aj material.V zadu na krizoch su este vyvysene pas niakej elastickej gumy materialu.Takze kryju,chrania spodnu cast chrbtu.
V chladnom pocasi odporucam pod ne termo.
Nevyhody niekomu mozu padat,posuvat sa dolu trocha nakolko nemaju opasok.Da sa riasit s trakmi.
Kto ma viac siroke hore stehna mozu sa zdat trocha menej volne hore.Da sa riesit rozopnutym hornych zipsov.Ale mozno moj sub.pocit.
Kaloty Endura singletrack sa daju nosit len tak a dobre vyzeraju lepsie dokonca ako niake modne ci ine sportove dokonca.
Este doplnym dobre v predu ako aj vzadu velke vacky.Dokonza v predu jeden schovany na zips mensi.Takze penazenka,mobil neny problem.Ako aj niaky keks do zadnych nakolko nevadia pri sedeny.
Odporucam vyberat medzi L,XL podla vysky.Snad pomoze pri vybere.
len pre info: toto nie su softshell!!! su len voduodpudive vdaka teflonovej uprave ktora vydrzi.. neviem.. 15 minut silneho dazda mozno 30
nerobim clovek sa sem tam sekne pri pisani.