Myslim, ze 29" jednoznacne idu dopredu. Zaujimalo by ma, ci ta FOX vidla na 29" Stumpjumper S-Works ma Brain alebo nema. Vyzera to tak, ze 26" ma S-140TA s Brainom, ale ta FOX je 130mm bez Brainu. Ibaze by mala FOX Terralogic
ved dobre ale zacalo to tym ze sa nejaki giboni niekde v Californii zacali peknych par rokov dozadu pustat dolekopcom takze ta postupnost je trocha od veci
Myslim, ze 29" jednoznacne idu dopredu. Zaujimalo by ma, ci ta FOX vidla na 29" Stumpjumper S-Works ma Brain alebo nema. Vyzera to tak, ze 26" ma S-140TA s Brainom, ale ta FOX je 130mm bez Brainu. Ibaze by mala FOX Terralogic
Tá Fox bude 140mm a Terralogic rozoznáš ľahko. Tam kde má klasika modrú páčku od locku, tam má Terralogic len červené nastavenie odskoku.
Brain je výrobok od Foxu pre Spešl a montuje sa len do tlmičov. Vo vidliciach je Terralogic. To čo používa Spešl do vidlíc- Spike Valve, je len niečo ako kópia TL.
Diky pekne za info. Tak som sa dopracoval na nete k specifikacii, je tam FIT Dumper, predpokladam, ze je to obdoba Spike Valve (teda Terralogic). Travel je 130mm.
...Brain je výrobok od Foxu pre Spešl a montuje sa len do tlmičov. Vo vidliciach je Terralogic. To čo používa Spešl do vidlíc- Spike Valve, je len niečo ako kópia TL...
Diky pekne za info. Tak som sa dopracoval na nete k specifikacii, je tam FIT Dumper, predpokladam, ze je to obdoba Spike Valve (teda Terralogic). Travel je 130mm.
FIT vôbec nie je obdoba Spike Valve. Nie je to žiaden "inteligentný" systém.
to Lappierre: toho som sa obaval - takze Stumpjumper FSR S-Works 29" nema Brain na vidle. Tak nechapem, preco je cena 7500 EUR Teda v porovnani s 26", ktory ma S140TA s Brainom je to vystrel vedla
to mar_tin: ta SID ma Brain a je skvela, ale travel je 100mm a dava sa na 29" S-Works Epic a nie na Stumpjumper FSR, co je trailovy bajk
Stumjumper FSR Pro a S-WORKS s FutureShox vidlicou 2010 mali Brain (sám ju mám), už 2011 modely mali Spike valve tlmič bez brainu vo vidlici, takže aj 2012 bude bez Brainu.
Brain ostáva vpredu len na crosové modely Epic a Stumpjumper HT.
Novinky 2012 sú asi také, že vzadu má Stumpjumper FSR pevnú X12 osu, nový tlmič Fox s Specialized patentom, kde je Auto nastavenie SAG, a pri S-Workse neuveriteľnú váhu rámu 1830gr bez tlmiča pri veľkosti M, použili Fact karbón 11M.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.. lebo downhill budem jazdit az v dalom zivote
.. ale nie, najprv poriadny allmountain... potom nejaky downhill.. postupne
Tá Fox bude 140mm a Terralogic rozoznáš ľahko. Tam kde má klasika modrú páčku od locku, tam má Terralogic len červené nastavenie odskoku.
Brain je výrobok od Foxu pre Spešl a montuje sa len do tlmičov. Vo vidliciach je Terralogic. To čo používa Spešl do vidlíc- Spike Valve, je len niečo ako kópia TL.
2012 RS SID 29er BRAIN...
FIT vôbec nie je obdoba Spike Valve. Nie je to žiaden "inteligentný" systém.
mat_tin - beriem späť
to mar_tin: ta SID ma Brain a je skvela, ale travel je 100mm a dava sa na 29" S-Works Epic a nie na Stumpjumper FSR, co je trailovy bajk
http://www.tamedearth.com/2011/more-2012-specialized/
Niesu dakde aj ceny???
Brain ostáva vpredu len na crosové modely Epic a Stumpjumper HT.
Novinky 2012 sú asi také, že vzadu má Stumpjumper FSR pevnú X12 osu, nový tlmič Fox s Specialized patentom, kde je Auto nastavenie SAG, a pri S-Workse neuveriteľnú váhu rámu 1830gr bez tlmiča pri veľkosti M, použili Fact karbón 11M.
http://www.bergwerk.ch/archives/category/bikes/enduro/