to závisí od toho aké máš hlavové, ale z toho druhého článku kde píšeš, že je to železo predpokladám, že závitové 22,2 mm a na to tá vidla určite nepôjde. ak by si tam mal 25,4 mm závit tak ti stačí vymeniť hlavové a v tom prípade by to išlo.
este sa to da riesit jednym ale trosku odvaznym sposobom vymenit stlpik ...ono to ide no neviem ci by som to riskol rozbit si drzku pri zjazde bud kupit novy ram alebo vydlu na stary system
tak som to viete ako vyriesil? ... povedal som si, ze som veteranista a spustal som sa zo skalky na ocelovom tuhom biku, mysliac si, ze som Gary ... .... poviem vam ... je to v podstate parada, az som zapochyboval, ci som normalny, vrazat take prachy do mojho biku ...
ked Ta bavi jazdenie, tak jazdis aj na tuhom ocelovom rame, plaste som mal nove a ze to s tymi prabrzdami takmer nebrzdilo ... no a co ...
Inak pre MircaBB: podarilo sa mi skalku zdolat 3x, 24., 26. a 28.12. ... bolo to super ...
keď tam chceš dostať tu J3 dáj novú hlavovku na ahead cena 100-350sk, nový predstavec na ahead 200-500sk a ježka a pár spancerov máš tam tú vidlicu.inak keď tam máš cantilever brzdu tak tam musíš dať adaptér.(nádsatvec)
trocha stara tema, ale skoda zakladat novu.
Ked mam na biku RST Capa T4 so zavitam(25,4)mm, tak mi staci vymenit hlavove zlozenie a nie cely ram ? dakujem za odpoved
trocha stara tema, ale skoda zakladat novu.
Ked mam na biku RST Capa T4 so zavitam(25,4)mm, tak mi staci vymenit hlavove zlozenie a nie cely ram ? dakujem za odpoved
Hm, najprv by si mal uviest co chces robit, ze preco chces menit hlavove...chces tam dat novu vidlu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked Ta bavi jazdenie, tak jazdis aj na tuhom ocelovom rame, plaste som mal nove a ze to s tymi prabrzdami takmer nebrzdilo ... no a co ...
Inak pre MircaBB: podarilo sa mi skalku zdolat 3x, 24., 26. a 28.12. ... bolo to super ...
Hm, najprv by si mal uviest co chces robit, ze preco chces menit hlavove...chces tam dat novu vidlu?
na novy bike nemam peniaze