CUBE STREO PRO 2012 a GIANT REIGN 2 2010,plánujem vymeniť vydlu bezohľadu nato ktroý bike kupim,za rs sektor gold dpc coil 120-150mm 2014,našiel som ju na stránke bike-komponents.de v dvoch variantách, 1.5 TAPARED a 1 1/8,neviem sa dopátrať informácii čo sa týka priemerov hlavových trubiek,a akým spôsobom by to bolo možné poriešiť,či na jeden alebo druhý bike,teda aké hlav.zloženie dať,alebo redukcie,ak to nepôjde len tak z tých dvoch variant
VOPRED DIK
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 17:36
posledný komentár: 13. 8. 2020 o 22:20
Co sa tyka biku, preferoval by som ten, ktoreho geometria mi lepsie sadne.
Takže je väčšia pravdepodobnosť (a tiež si myslím) že tam sadne 1 1/8"
Co sa tyka montaze hlavka, tak pravdepodobne budes musiet opatrne vyrazit z ramu spodnu misku hlavka a nalisovat novu. Daj sem fotku, nech sa ti da lepsie poradit.
Opatrne vyklepnut misku znamena, ze budes misku vyklepavat pomocou niecoho, co je maksie ako material misky rovnomerne po celom obvode, aby sa nevzpriecila. Ohladom lisovania si pozri navod na ivelo.cz, alebo to zanes do servisu a misku ti nalisuju oni nastrojom na to urcenym (vzhladom na tvoje otazky to bude schodnejsia cesta).
Vidlu kup kludne z Nemecka, nie je to problem. Casto to mas doma rychlejsie ako od nas.
Môj názor je, že si robíš (z môjho pohľadu) zbytočné starosti.
Môj názor je, že si robíš (z môjho pohľadu) zbytočné starosti.
zbytočné starosti? celá táto téma je podľa mňa zbytočná. Keď chalan niečo nevie ale silou mocou si trvá na svojom. Nevie ani či má v ráme tapered vidlicu. A potom niekto taký sem niečo napíše, nejakú prosbu o radu, pritom si ajtak nedá povedať a urobí si to sám podľa seba. A už vôbec nechápem ako chce vylisovať staré hlavko bez potrebného náradia. To ho akože vyrazí z druhej strany skrutkovačom a kladivom?