S nástrupom sezóny chcem zakúpiť new bike. Kedže nejazdím čistokrvný zjazd (predovšetkým sa zameriavam na FR) rozhodol sa pre Freddy 1 Team 2008/2009. Doposial som bike podobného druhu nemal, preto si rád nechám poradiť. Ochotný som investovať max 1400€.
Pokial má niekto skúsenosti s daným modelom - poradte
Tiež by ma zaujímalo, ako sú na tom (na rebríčku kvality) vidle Marzocchi ... ??
tak v leviciach v bikecentre ho majú už priamo na obchode za 1098€. Jedná sa konkrétne o BigHit II. modrý testovací ročník 2009. Treba vidieť naživo je nádherný. :p
no big hit je fajn a aj cenovo dostupny, ale musim uznat ze sx-ko to je ina masinka sa mi paci jak stary model tak aj cilek pokrutený...len vyjde na trochu viac ako ten bighit...
Ak chces cisto FR/DH,vozit sa len lanovkou v parku tak ber Bighita.Ak mas rad aj endurko-nejaky ten singletrail riding,tak SX-Trail.Je to dost univerzalna masinka co uz cosi vydrzi
Tak ja mam asi 3 dni Specialized Big Hit II FSR, a je uzasny vpredu bombera super T RV 08(180mm), zatial som na nom nesiel DH, len tak poukazoval kamaratom a poskakal v meste a kazdy dopad na nom je ako krasny sen, perfektne mi sedi, zatial no problem, pri dopadoch uplny klud ziadne tvrde dopady a to som neskakal z obrubniku na cestu Jednoznacne ber Big Hita a kup tam nejaku poriadnu bomberu, alebo rock shoxu ... A k novemu Voltage, tak je super design, len mne na DH viac sedi Big Hit, a cenovo dostupnejsi, to za co kupis Voltage tak kupis za to BH + vidla. Ja som za BH
Myslím, že je to jednoznáčné - vdaka za rady. BH to istí
Ale predsa jedna menej doležitejšia otázka. Pri modeloch BH vo velkosti L sa rám doplňa o jednu trúbku a to v miestach sedlovej a hornej rámovej trúbky??? Ako je na obr. Menšie velkosti sú bez danej trúbky???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A k tej vidlici... nejazdil som ju, ale čítal som tu na fóre, že je to najslabší model 66ky a, že sa často kazia.
http://www.specialized.com/ca/en/bc/SBCBkModel.jsp?arc=2009&sid=09BigHit
A k tej vidlici... nejazdil som ju, ale čítal som tu na fóre, že je to najslabší model 66ky a, že sa často kazia.
Zle citas
Fredy fakt nemusim. Blby tazky bike. Na fr ten BH je super volba. Aj na nom daco uslapes.
RS vidle mám rád (z vlastnej skúsenosti)
Možno by som kupil len rám, osadil zatial RS Domain - 160mm
??
Takže, pokial sa nič nezmení novú sezónu odjazdím na BH II 2009. (v prípade núdze BH I 2009)
Ale i ked.... hmm.. Narazil som na bike - Scott Voltage FR 20. Hned mi padol do oka. Teraz mám trocha pochybnosti
Ale predsa jedna menej doležitejšia otázka. Pri modeloch BH vo velkosti L sa rám doplňa o jednu trúbku a to v miestach sedlovej a hornej rámovej trúbky??? Ako je na obr. Menšie velkosti sú bez danej trúbky???