Napíšte aky máte bike a hlavne koľko váži (a aj na akej váhe bol vážený, foto, atď). Celkom ma to zaujíma, lebo idem dost na váhu.
P.S.: Keď dorobím pripíšem aj môj bike.
moze byt lebo som kupoval nove veci a vsetko som mal do sraubicky rozobrate tak som sa nesustredil ako vysoko davam sedadlo..este este kazetka mi ma dost
Tak ked mozem verit vyrobcovi ze Orbea Occam Race ma 14.100 g tak som jednoducho stiahol hmotnost o 430g na plastoch /vymena Hutchinson Python drat za Schwalbe Nobby Nic/ a 52g na gripoch /gumenne som vymenil za Ritchey WCS True grip/ ...teoreticka vaha 13.670 g /na dnes soom sa dohodol v miestnych potravinach ze mi ho odvazia /
Btw: vazil som dušu Kenda a ma 178 g !!! ... mozem pouzit 130g dušu bez strachu z castych defektov ?
Bike: http://forum.mtbiker.sk//files/orbea_oc ... e3_141.jpg
matt: alebo hybrid odrazu zostal ľahší ako vzduch a uletel, a pokiaľ dosiahol hustotu plynného He, prípadne H2, tak ho dokonca nezadrží ani gravitácia planéty a unikne do vesmíru... enem jsem nepochopil, že načo si vlastne nekúpil cyklokrosový bicykel, lebo v konečnom dôsledku sa dopracoval k niečomu so silným prekryvom oblasti nasadenia
Riesil som nejake veci na Kone takze na Scotte sa chvilu nepracovalo. Rozhodol som sa pre cestny presmyk s 2prevodnikom a kolesa Ringle Black Flag alebo nieco na tunoch. Ked budu aspon tie kluky pridam foto.
Riesil som nejake veci na Kone takze na Scotte sa chvilu nepracovalo. Rozhodol som sa pre cestny presmyk s 2prevodnikom a kolesa Ringle Black Flag alebo nieco na tunoch. Ked budu aspon tie kluky pridam foto.
warzone: nova je zatial vidla- namiesto shermana slidera je firefly, vacsinu veci som dal do RF evolve XC a este to chce kolesa, brzdy, radenie/menic...
tulenik: A preco by som si akoze mal kupovat cyklokrosovy bicykel?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
specialna uprava pre priatelku
Btw: vazil som dušu Kenda a ma 178 g !!! ... mozem pouzit 130g dušu bez strachu z castych defektov ?
Bike: http://forum.mtbiker.sk//files/orbea_oc ... e3_141.jpg
nie
matt: jasný hybrid... priam chiméra
a co bude nove na Kone?
tulenik: A preco by som si akoze mal kupovat cyklokrosovy bicykel?