Napíšte aky máte bike a hlavne koľko váži (a aj na akej váhe bol vážený, foto, atď). Celkom ma to zaujíma, lebo idem dost na váhu.
P.S.: Keď dorobím pripíšem aj môj bike.
Popis: Popis: Velikost : 19,5 "
Hmotnost : 10,85 kg
Rám : Rock Machine Al 7005 T6 3B - XCElite
Vidlice : Rock Shox Reba SL Motion Control Dumping 100 mm PopLock
Hlavové složení : Ritchey PRO
Kliky : Shimano XT
Středové složení : Octalink Shimano XT
Přesmykač : Shimano LX FD-M580
Měnič : Shimano XT RD-M-751
Řazení : Sram Rocket Trigger
Převodnik : Shimano XT
Kazeta : Sram PG 970
Řetěz : Srma PC 971
Náboj přední : Novatec priemyslak
Náboje zadní : Novatec priemyslak
Brzda přední : Diatech AnchorKult hydro 160 mm
Brzda zadní : Diatech AnchorKult hydro 160 mm
Brzdové páky : Diatech AnchorKult
Ráfek přední : AlexRims FD26
Ráfek zadní : AlexRims FD26
Dráty : DT Swiss Champion Black
Pedály : Crank Brothers SL
Řídítka : KBixPro 560 mm
Představec : X-Tranz Light 135g, 90 mm
Sedlovka : Amoeba Boria
Sedlo : Velo Masters gel
Pláště : Kenda Koyote kevlar 1,95 x 26"
Som sa troska pohral. Vysledok ja cca 8kg. Bohuzial som plaste ani riadne nezabehol. Ked napadol sneh ledva som dosel domov. S mtb michelinmi to ma 8,4kg.
Som myslel, ze ked uz davam pevnu vidlu dam aj cestne plaste, ale pocasie mi robi naschvaly. Dalsi dovod bol, ze su najlahsie co mam doma. Myslim, ze v takejto zostave to budem jazdit na jar.
Zigo myslim ze tvoja snaha vytvorit co najlahsi bike ta doviedla k tomu ze si spravil cestak. Fakt si neviem predstavit jazdu na nom cez les, sice neviem ci si dobre pamatam ale vravel si ze robis i uphill? Na to sa hodi , ale jazdis na nom i neco ine?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
13,8Kg aj z prislusenstvom (zamok, svetlo, blatniky, rohy, pumpa)
Katalogovo je na '06 pisane 12.58Kg (05' vsak asi nenajdem)
vaha 20,4kg
momentalne skladam svoj 2 xc bike ale zivit dva je dost problem takze to bude este nieaky ten piatok trvat....dufam ze bude mat do 12kg
cca 13.5kg
Hmotnost : 10,85 kg
Rám : Rock Machine Al 7005 T6 3B - XCElite
Vidlice : Rock Shox Reba SL Motion Control Dumping 100 mm PopLock
Hlavové složení : Ritchey PRO
Kliky : Shimano XT
Středové složení : Octalink Shimano XT
Přesmykač : Shimano LX FD-M580
Měnič : Shimano XT RD-M-751
Řazení : Sram Rocket Trigger
Převodnik : Shimano XT
Kazeta : Sram PG 970
Řetěz : Srma PC 971
Náboj přední : Novatec priemyslak
Náboje zadní : Novatec priemyslak
Brzda přední : Diatech AnchorKult hydro 160 mm
Brzda zadní : Diatech AnchorKult hydro 160 mm
Brzdové páky : Diatech AnchorKult
Ráfek přední : AlexRims FD26
Ráfek zadní : AlexRims FD26
Dráty : DT Swiss Champion Black
Pedály : Crank Brothers SL
Řídítka : KBixPro 560 mm
Představec : X-Tranz Light 135g, 90 mm
Sedlovka : Amoeba Boria
Sedlo : Velo Masters gel
Pláště : Kenda Koyote kevlar 1,95 x 26"
Ta co nespravim pre prezencku mojho bajku
hm tak asi maju blbu vahu kde som to meral.....
no jo aj fotku som stiahol
robis si ziletku???
kup si radsej ziletku a tu budes mat v pohode aj pod 7kg