Napíšte aky máte bike a hlavne koľko váži (a aj na akej váhe bol vážený, foto, atď). Celkom ma to zaujíma, lebo idem dost na váhu.
P.S.: Keď dorobím pripíšem aj môj bike.
a neni ti luto s hentakymi pedalmi to spatit?take crankbros 4Ti,alebo Bebop by sa tam hodili viac
Nechcel som SPD, ale suhlasim, ze Tvoje navrhy by "pasovali" lepsie. Tie Alieny su dobre aj ked su dost tazke (~560g). Dik za typy! Mozno raz tie SPD skusim.
a hlavne tie rohy jak z lincolna, sorry ale na taky pekny bike sa vôbec nehodia. a sedlo ti kto nastavoval?
Co je lincoln? Mne sa tie rohy nahodou vcelku pacia a hlavne mi velmi dobre sedia do ruky. Co by si tam dal Ty?
To sedlo mi vyhovuje tak ako je a sklon je taky (ako uz audino a root napisali) kvoli nizko "polozenym" riaditkam. Pri jazde do kopca takto nastavene sedlo netlaci.
kolko moze vazit ten titanovy ram? nie ze by som nad takym rozmyslal, ale radsej ako karbon...
Na ten pocit, ked som ten ram prvykrat chytil do ruky nikdy nezabudnem! Ta lahkost az budila nedoveru, ale predsa je to titanovy Morati, tak musi byt OK, nie?!
2busic krasny bike..co ta vysiel?
Dakujem! Inak za vyber ramu aj komponentov "moze" kamos. Ja na tom nemam ziadnu zasluhu. Stal nieco malo cez 145.000Sk.
Ja by som tolko za bike dal, ale nie za absolutne neodpruzeny. A este s tak typicky skaredym designom od morati..fakt zle. Za tie peniaze su uz dobre ht a nie toto. Je pravda ze je to vynimocne ale to je tak vsetko.
2marecej: jasne ze je to mtb, charakterom tak z pred 15-20rokov.
budu mít tohle:http://www.superior.cz/cz/kolekce-2006/fun-bike/bike.html?id=25
15.2 kg.nemůžu si pomoct ale připadá mi to docela těžký na 11ti letýho kluka
budu mít tohle:http://www.superior.cz/cz/kolekce-2006/fun-bike/bike.html?id=25
No mne ani tych 15,2 nepride velmi realnych. Ak jazdis XC urcite kup nieco ine hento je skor nevydareny street, dirt alebo take cosi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Všimni si, ako má vysoko sedlo oproti rajdom - potom sa nediv, že ho potrebuje mať naklonené.
Ja mam este viac ako on, ale za to ho nemam tak sklonene
Nechcel som SPD, ale suhlasim, ze Tvoje navrhy by "pasovali" lepsie. Tie Alieny su dobre aj ked su dost tazke (~560g). Dik za typy! Mozno raz tie SPD skusim.
Co je lincoln? Mne sa tie rohy nahodou vcelku pacia a hlavne mi velmi dobre sedia do ruky. Co by si tam dal Ty?
To sedlo mi vyhovuje tak ako je a sklon je taky (ako uz audino a root napisali) kvoli nizko "polozenym" riaditkam. Pri jazde do kopca takto nastavene sedlo netlaci.
Z http://www.morati.com :
ram HC1.3 1475g -1690g podla velkosti vidla HC 640g
predstavec HC 150g-195g podla dlzky riaditka Classic 115g sedlovka HC 250g
Na ten pocit, ked som ten ram prvykrat chytil do ruky nikdy nezabudnem! Ta lahkost az budila nedoveru, ale predsa je to titanovy Morati, tak musi byt OK, nie?!
Dakujem! Inak za vyber ramu aj komponentov "moze" kamos. Ja na tom nemam ziadnu zasluhu. Stal nieco malo cez 145.000Sk.
Zdar!
Ja by som to cele bral ako paradny oldschool: pevna vidla, zahnute rohy, placate pedale...
Ahoj Žigo,
mas pravdu, je to oldschool. Ako ja.
Inak prepac, ze som Tvoju diskusiu odviedol od povodnej temy.
A teraz spat k vaham bikov...
Zdar!
Ja by som to cele bral ako paradny oldschool: pevna vidla, zahnute rohy, placate pedale...
este singlespeed keby to bol..
skaredost je veelmi subjektivna vec, ale pravda je, ze by som za bike tolko asi nikdy nedal...nuz co, titan je titan
si ty slepy,alebo v tom vidim mtb sam?
2marecej: jasne ze je to mtb, charakterom tak z pred 15-20rokov.
Potom som postavil HT na rame Merida matts sport 500, ten tusim vazi 11 Kg, zneho by mohlo ist dole cca 500g (ma odpruzenu sedlovku
Postavit lahky funkcny bajk je drina a fakt drahe.
No mne ani tych 15,2 nepride velmi realnych. Ak jazdis XC urcite kup nieco ine hento je skor nevydareny street, dirt alebo take cosi.
http://www.cykloexpert.cz/freestyle-str ... da-hardy-3