Uz sa to z volacim zrazilo, ked to ma taky hlavak? Preco to ma kluky tak vysoko? A vzduchovy tlmic to je uz moc.
Strasne daco.
Aby som nebol OT. Vysnivany uz mam, ale miesto by sa naslo este pre dalsi
ked pozeram na tvoj obrazok v profile, je mi jasne tiez to logo mam ako tapetu v PC, pozadie na mobile a aj ako setric
no to mas jednoducho tak, v jednoduchosti je krasa, to hovori za vsetko, este kebyze bol v opacnom garde bielo ciernom, tak je to uplna bomba, ale to uz zalezi od osobneho vkusu
a este k tej cene, je to cena co udava vyrobca, cize podla mna a z vlastnych skusenosti sa da zohnat lacnejsie, a este minulorocny model podla mna v nicom nezaostava a je minimalne o 200 lacnejsi lenze ma inu geometriu. no mne osobne sa ten 2010 paci viac ale tak to uz je otazka toho co si kto moze dovolit
Ked som mal ešte epika, sníval som po trejserovi dnes mám pod zadkom 150 a snívam o uzzi-ne peknej modrej . Táto červeno bordovo neurčitá sa mi moc nepáči
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz sa to z volacim zrazilo, ked to ma taky hlavak? Preco to ma kluky tak vysoko? A vzduchovy tlmic
Strasne daco.
Aby som nebol OT. Vysnivany uz mam, ale miesto by sa naslo este pre dalsi
spešl: tá farba je úžasná
spešl: tá farba je úžasná
Ano, vyzera to jak Merida
no to mas jednoducho tak, v jednoduchosti je krasa, to hovori za vsetko, este kebyze bol v opacnom garde bielo ciernom, tak je to uplna bomba, ale to uz zalezi od osobneho vkusu
čiže je to úplne iný bike...
cena ramu 2000 libier