Aku velkost ramu by som mal mat pri biku haro escape?mam 173cm a doteraz som mal velkost 19,5 ramu/setko bolo ok/ a teraz by bolo dobre asi 18 ci nie??...celkovo su tam velkosti 14,16,18 a 20...20 je podla mna velka
to PredatorXXX: zalezi na tebe samotnom, ako sa ti na tom biku bude sediet, mozno by ti bola dobra aj 16-tka, ale tou 18 " by si nemal pokazit nic, zas 20" je uz trocha moc (keby je ten bike urceny na XC, tak 20 " by bola dobra vtedy)
zdravím, tak aj ja by som potreboval poradiť veľkosť rámu na bike. mám 190cm...
Niektore znacky aj 22" napr. Merida. Ale skor si zmeraj dlzku nohy zvnutra. 83-86cm=>17-18inch. 87-90cm=>19-21inch. Zdroj:Complete bike book by Chris Sidwells.
Netrepte tu "polovica" kraviny. A také reči že treba vyskúšať bike a niečo podobné. Biky (hardtaily) sú väčšinou na jedno kopyto. Jeden alebo dva centrimetre rozdielu pri ráme od rôznych výrobcov nehrá žiadnu rolu. Sedlovka, predstavec, sedlo aj tak mení dosť geometriu. A v predajni nič extra nezistí. Takže pre teba max. 17" - 18". Len pozor, upresni čo jazdíš. Haro Escape nie je až taký typický XC bike.
Netrepte tu "polovica" kraviny. A také reči že treba vyskúšať bike a niečo podobné. Biky (hardtaily) sú väčšinou na jedno kopyto. Jeden alebo dva centrimetre rozdielu pri ráme od rôznych výrobcov nehrá žiadnu rolu. Sedlovka, predstavec, sedlo aj tak mení dosť geometriu. A v predajni nič extra nezistí. Takže pre teba max. 17" - 18". Len pozor, upresni čo jazdíš. Haro Escape nie je až taký typický XC bike.
Ten kto tu trepe ***** si jedine ty
Osobne som mal GF Tassajara 17,5 a vôbec mi nesedel, neskor sa mi ho podarilo predať a kúpiť Authora SECTOR 17 a ten mi sadol jak riť na šerbel.
presne ako hovoris pokial neskusis viac ramov v praxi nemozes tvrdit ze to je jedno pretoze kazdy ma troska inak stavanu geometriu ktora nemusi prave sediet kazdemu .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked mam 186 tak aku velkost???
s 20ciatkou by si sa uz narobil je to krava..
19-20, zalezi od znacky
Niektore znacky aj 22" napr. Merida. Ale skor si zmeraj dlzku nohy zvnutra. 83-86cm=>17-18inch. 87-90cm=>19-21inch. Zdroj:Complete bike book by Chris Sidwells.
áno ... cm sem tam hore dole
Ten kto tu trepe ***** si jedine ty
Osobne som mal GF Tassajara 17,5 a vôbec mi nesedel, neskor sa mi ho podarilo predať a kúpiť Authora SECTOR 17 a ten mi sadol jak riť na šerbel.