Nazdar bikeri mal by som na Vás menšiu prosbu, neviete mi povedať prečo sa v našich obchodoch neobjednávajú dvadsiatky rámy Author Egoist 2010. Chcel som si ho objednať no v predajni mi povedali ,že do centrálneho skladu objednávajú len 19-tky rámy a že ho môžu objednať len z Prahy.
Za odpovede vopred ďakujem.
Som 179cm vysoký a mam 70kg , 20tka by mi mala sadnúť.
Pôvodne som sa rozhodoval medzi 19tkou a 20tkou obidve som si skúsil pádnu mi, no kamoš mi poradil nech zoberiem tu 20tku že je dlhšia ako 19tka. Povedal mi že na pretekanie sú lepšie dlhšie rámy(že nejde tak o výšku ako o dĺžku(: Asi nebudem mať inú možnosť ako ten bike objednať z tej Prahy, aj keď to nemusí byť také jednoduché.
To je jasné Peppito, ale prečo len19tky však väčšina bikerov sú riadne korby a tým treba 20tky a vyššie , podľa mňa je tá 19tka prikrátka .Žeby boli kratšie biky lepšie?
heh tak na tvoju vysku faktt na 20" zabudni.. to by si tam zas daval ultra kratke predstavce pravdepodobne.. teda pokial nemas nejake extra proporcie ze nohy pol metra a zvysok telo
chod si sadnut do nejakeho obchodu na 19ku a vyskusaj..
ja mam o 10cm viac ako ty a jazdim 20.5 a myslim e mi je fajn tak akurat na moju vysku myslm ze tebe by bola 20 dost dlha bol by si velmi natiahnuty an nej ale to zase zalezi od konkretnej geometrie, najlapsie vyskusat a uvidis
To môžeš mať ,no tieto Authory majú kus špecifickejšiu geometriu hlavne ten Kinetick 19tka dlhý a nízky oproti Egoistovy19tke.
ps: starý bike mi bol na hrane
Nebude ta 19tka prikrátka ,doteraz som jazdil W/B 1080 u Kineticku 19 a ten Egoist 19 ma W/B len1069 pričom S/T sú takmer totožné.Mne s toho vychádza vzpriamenejší postoj čo je väčší vzdušný odpor čo nikto nechce.
Nebude ta 19tka prikrátka ,doteraz som jazdil W/B 1080 u Kineticku 19 a ten Egoist 19 ma W/B len1069 pričom S/T sú takmer totožné.Mne s toho vychádza vzpriamenejší postoj čo je väčší vzdušný odpor čo nikto nechce.
na horskom bajku sa na nejaky vzdusny odpor mozes vykaslat.. ak nejazdis profi (a aj tam je to diskutabilne)
podstatne je to riesit tak u cestakov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pôvodne som sa rozhodoval medzi 19tkou a 20tkou obidve som si skúsil pádnu mi, no kamoš mi poradil nech zoberiem tu 20tku že je dlhšia ako 19tka. Povedal mi že na pretekanie sú lepšie dlhšie rámy(že nejde tak o výšku ako o dĺžku(: Asi nebudem mať inú možnosť ako ten bike objednať z tej Prahy, aj keď to nemusí byť také jednoduché.
To je jasné Peppito, ale prečo len19tky však väčšina bikerov sú riadne korby a tým treba 20tky a vyššie , podľa mňa je tá 19tka prikrátka .Žeby boli kratšie biky lepšie?
mam 188cm a jazdim 19", je to sice na hrane, ale vyhovuje mi to.
tebe bude urcite akurat.
edit:
vobec nieje na skodu, ak sedlo riadne vysunies...
Orbea Juliena Absalona, Superior Milana Spesneho a Cannnondale Roela Paulissena (zdroj: http://www.mtbs.cz):
chod si sadnut do nejakeho obchodu na 19ku a vyskusaj..
author ma geometriu na prd
No mne zlých údajov od kineticka a egoista vychádza vyšší postoj no nie som odborník čiže sa môžem aj poriadne mýliť.
na horskom bajku sa na nejaky vzdusny odpor mozes vykaslat.. ak nejazdis profi (a aj tam je to diskutabilne)
podstatne je to riesit tak u cestakov...