cavte,jadim freeride a chcem si kupit novy bike,ktory s tychto by bol najlepsi?? dik za rady... Mongoose Pinn'R Apprentice 09
UMF Freddy 1 Team
SPECIALIZED BigHit III
giant faith 1 2010
evo-ja sa do bikov nevyznam a preto sa tu radsej pytam a ked my povedali ze henten je celkom dobry tak neviem preco im neverit... a mozno mas pravdu a ten bike je fakt nahovno tak my skus poradit ty nejaky... len pozor nech si s neho mozem vybrat velkost alebo nech je velkost dobra a da sa na nom ist FR a aj troska poslapat do kopca lebo vleky niesu skoro nikde... v okoli nitri je len jeden aj to 50 km od nitry a jazdia raz do mesiaca...ked poznas na to lepsi bike ako je ten autor staci povedat,jak som hovoril JA SA DO TOHO NEVYZNAM
sice sa to tu uy yvrhlo y BigHita na nejakz Author ale napisem to este ray,co tak LP Froggy?dasa na nom aj slapat a uzijes si na nom aj FR (alebo este aj LP Spicyho )
BikerNR- no tych bikov je na vyber strasne vela. predpokladam ze pre teba je najidealnejsia velkost Sko u kazdeho biku kedze mas len 170cm, takisto predpokladam ze nebudes kupovat v bazari lebo na to bysi svojho tatuldu asi tazko presvedcil aby ti prispel na ojazdeny bike...
dalsou otazkou je ci si ochotny kupit bike aj v zahranici alebo chces iba na slovensku?
no ked by si bral aj s bazaru ale zo zahranicia asi nie kvoli zaruke tak ver ze prave riesenie zaruky na biku kupeneho normalne v zahranici je jednoduchsia ako sa na prvyp ohlad zda a doknca casto krat jednoduchsia ako pri vybavovani zaruky cez povodnych majitelov ked si kupis nejaky jazdeny bike z bazaru...
ze ked niekto da nazov vidlice ze MArzocci Rocco RC World Cup tak uz len z toho dovodu by som z toho shopu nic nekupoval.
Osobne by som nic od meridy nekupoval, ta vybava nie je najhorsia ale zas nic moc extra.
ten vypadaa hesky a keby chcem bike zo zahranicia tak si ho len objednam cez net a dam svoju adresu alebo cez nejaky obchod??
aa to bola kktna stranka ale vidla je tam Marzocchi 66 RC-3 len na tej stranke stoji 1900 a na origos meridackej 2000...
A co je na nom take spickove ? Opotrebovane komponenty s pochybnou ak vobec nejakou zarukou ? Treba si uvedomit ze uz po roku intenzivnejsieho jazdenia dochadza k celkom vyraznemu opotrebeniu aj ked nezanedbavas udrzbu. Za tie peniaze si moze kupit super novy bajk tak nevidim dovod preco by mal kupovat nieco jazdene.
A co je na nom take spickove ? Opotrebovane komponenty s pochybnou ak vobec nejakou zarukou ? Treba si uvedomit ze uz po roku intenzivnejsieho jazdenia dochadza k celkom vyraznemu opotrebeniu aj ked nezanedbavas udrzbu. Za tie peniaze si moze kupit super novy bajk tak nevidim dovod preco by mal kupovat nieco jazdene.
a presne na takych ako si ty zarabaju obchody
jasne preco nekupit novy bike s druhotriednymi komponentami, ked za tu cenu moze mat sice jazdenku ale casto krat takisto s normalnou a zarukou a vybornom stave ale predovsetkym neporovnatelne kvalitnejsimi a o niekolko tried lepsimi komponentami...
tvoj nazor ti neberem, ale existuju akcie a vypredaje kde kupi za taku cenu za aku predavaju jazdenku bajk takej istej triedy ale novy !!!! ak niekomu staci opotrebovany bajk s vybrusenou kazetou a klukami, vylagrovanymi loziskami prosim. Radsej si kupim nove auto ked mam peniaze nez jazdene nie ? Nikdy nevies co s tym predchadzajuci clovek robil, zaruka je zaruka.., na to prides casom. Skoro to vyzera ako keby ste chalanovi chceli predat svoj bajk .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BikerNR- no tych bikov je na vyber strasne vela. predpokladam ze pre teba je najidealnejsia velkost Sko u kazdeho biku kedze mas len 170cm, takisto predpokladam ze nebudes kupovat v bazari lebo na to bysi svojho tatuldu asi tazko presvedcil aby ti prispel na ojazdeny bike
dalsou otazkou je ci si ochotny kupit bike aj v zahranici alebo chces iba na slovensku?
bral by som aj s bazaru keby bol dobry ale co som zatial pozeral nic moc...
len na slovensku,zo zahranicim by boli asi probemy pri reklamaci a pod.
povedz my co si myslis o tomto biku ked si odmyslis predpoklady meridach...
http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/free-ride-enduro/umf-merida/umf-freddy-1-team-09.html
podla mna su tam celkom dobre komponenty len ram je meridacky...a hlavne tlmic
Osobne by som nic od meridy nekupoval, ta vybava nie je najhorsia ale zas nic moc extra.
dam ti priklad aky bike sa da zohnat za 2000eur mimo SR a CR.
http://www.jehlebikes.de/bergamont-big-air-team-2008.html
aa to bola kktna stranka ale vidla je tam Marzocchi 66 RC-3 len na tej stranke stoji 1900 a na origos meridackej 2000...
priemerny novy, alebo spickovy bazarovy
vyber si
a presne na takych ako si ty zarabaju obchody
jasne preco nekupit novy bike s druhotriednymi komponentami, ked za tu cenu moze mat sice jazdenku ale casto krat takisto s normalnou a zarukou a vybornom stave ale predovsetkym neporovnatelne kvalitnejsimi a o niekolko tried lepsimi komponentami...
http://www.jumpsport.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=594&category_id=68&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1