a prečo myslite ze by ste nespekulovali sak napr nejaku makku 130mm
pretoze moj kamarat mal chucka a dal tam 130mm a to kruplo... bola tam rst launch T8. ale neviem ci sa radi to makkych alebo tvrdych... v kazdom pripade je to struna (bola)
no jo no ,pre toho s prstikom stredovym nahor vztycenym ,ze kolko vazis ?
ja mam tiez 130 durka ale starucku mozno rok 2005 vytiahol som jednu strunku zmekla vosla do sagu cca 20 mm hned od zaciatku a je z nej 110 mm ale ja na biku nerobim *****viny len si jazdim vacsinou do kopca , tu vidlu tam mam na vacsi komfort aj ked ram zvladne podla vyrobcu max 100 mm
chuckera mam... mam tam sice 120mm ale ta geometria mi mrte sadla... myslim, ze s tymi 130mm zdvihu nebude mat ten ram sebemensi problem... vozili sa na tom aj dvojkoruny a drzalo to... je pravda ze praskali tie chuckre... ale podla fotiek na internete nemozete sudit
a ano.. praskol aj mne... ale nebolo to sposobene zdvihom
kludne to tam daj to duro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla mna je to moc na taku napolitanku... ti to křupne a bude...
daj tam nejakú DJku,Duro,ale 100ku...
daj tam nejakú DJku,Duro,ale 100ku...
a prečo myslite ze by ste nespekulovali sak napr nejaku makku 130mm
pretoze moj kamarat mal chucka a dal tam 130mm a to kruplo... bola tam rst launch T8. ale neviem ci sa radi to makkych alebo tvrdych... v kazdom pripade je to struna
a do pohody aj slov pohar treningy
BTW/ to ze si jazdil SP nic neznamena
ja mam tiez 130 durka ale starucku mozno rok 2005 vytiahol som jednu strunku zmekla vosla do sagu cca 20 mm hned od zaciatku a je z nej 110 mm
a do pohody aj slov pohar treningy
ta rs tora ak sa nemilim ma tiez 130 mm??cii
a ano.. praskol aj mne... ale nebolo to sposobene zdvihom
kludne to tam daj to duro