Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
posledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
vacsina vyrobcov je na tom teraz tak... canyon ma tiez dodanie na konci roka 2021, dokonca upozornovali pred novym rokom ze niektore 2021 modely mozu byt dodane az v roku 2022 , neni z coho skladat pravdepodobne
Pytaju len 10% a tiez to mozes kedykolvek zrusit. Ja som takto objednal DECOY, ships latest November 2021. Do tyzdna bol vypredany.
Len treba byť trpezlivý, tiež som si tým prešiel ? výsledok určite bude stáť za to ?
A ešte jedna vec. Mám Jeffsy-ho cf 2018. Tlmič tam bol rs monarch rt3(žiadna sláva) tak som dlho uvažoval o výmene najlepšie za pružinu, nakoľko je to dosť progresívny rám... Tlmič sa mi podarilo predať skôr ako som čakal takže som bol vyše týždňa bez tlmiča (neprajem nikomu veľmi frustrujúce
Ak by niekoho zaujímalo aké to bude tak napíšte a dám kľudne vedieť.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Darujem úplne novú nepoužitú náhradnú pätku na YT Jeffsy a Capra.
https://www.yt-industries.com/products/parts/capra/mk2-2018-2021/260/mech-hanger-capra-mk2-jeffsy-mk1/
Nemám šajnu koľko zaň pýtať
Oproti fotkám by šiel preč na brzdách guide RS.
oproti serii sú Ložiská pomenené, kazeta nová + dve nové reťaze k tomu, ráfky LG1 miesto TRS, vzadu hrubšie špice dtswiss, celý rám vo folii, škrabanec no hornej trubke - ten nestihol aplikáciu folie :/
Čo vy na to? koľko pýtať?
tu sú všetky fotky
kedze sa tema vola 'YT industries - skusenosti', podelim sa, hlavne keby niekto nad YT bikom uvazoval a zabludil sem.
Mam Izzo Blaze z 2021, jazdim na nom rok a netesim sa na den, ked ho budem mat vymenit. Je to radost a aj co to vydrzi, takze sice poskriabany je, ale nic vacsie na riesenie zatial. Mal celkom velku recenziu tu: https://enduro-mtb.com/yt-izzo-blaze-29-2021-test/ ... a moje skusenosti s nim su vlastne rovnake. Skvely do kopca a smerom dole zabava. Ak ma chybu, tak je to naozaj ten ich YT Postman, ktory je trochu slabsi ako zvysok biku. Uz sa mi ulomil remote, takze som ho menil za iny.
Keby boli nejake otazky na Izzo, staci napisat, rad posharujem skusenosti.