Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
posledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
K môjmu nemilému zisteniu boli dve ložiská úplne tuhé. Jedno vo vahadle a jedno v horstlinku.
Ku mojej radosti sú všetky ložiská krásne utesnené z obidvoch strán (ložisko má vlastné tesnenie a plus pod šróbom sú ešte extra dve krytky) a vazelína z výroby bola pod krytkami stále čisto biela.
Ale proste ložiská nešli pretočiť ani hrubou silou, musel som ich vystriekať a až potom sa ako tak rozhýbali.
Neviem či to je zlými toleranciami na strane ložiska (sú to max, guličky natesno) alebo to bolo tou bielou lepkavou vazelínou...neviem.
Každopádne odporúčam skontrolovať, je to na pár minút.
https://www.yt-industries.com/Products/Price-Drops/
bajk si objednas ako order., tym padom mas bajk viazany.
s cislom objednavky ich kontaktujes das udaje firmy, preveria si ju ci je platca DPH a nasledne ti odoslu uz objednavku bez EX-VAT, cize bez DPH.
samotny objednavkovy formular tuto moznost neobsahuje
Moj predošlý Bike
"L" mal reach 447 / toptube 630
Jeffsy "L" reach 470/ toptube 613
Jeffsy "M" reach 450/ toptube 590
Tam to Mko je o 4 cm kratšie v dlžke posedu